Нова версія ESET Secure Authentication вже доступна користувачам

Наступна новина

Компанія ESET — лідер в галузі інформаційної безпеки — повідомляє про вихід нової версії ESET Secure Authentication — рішення для забезпечення аутентифікації користувачів під час доступу до корпоративної мережі. Головними новинками версії 3.0 є поява компоненту для розширення можливостей інтеграції з рішеннями інших виробників (Identity Connector) та підтримка біометричної аутентифікації.

Новий модуль дозволяє використовувати ESET Secure Authentication для захисту будь-якого сервісу чи програми сторонніх постачальників через інтеграцію протоколу аутентифікації SAML. Це значно розширює можливості інтеграції, дозволяючи користувачам використовувати рішення для захисту доступу до служб та середовищ, таких як електронна пошта, VPN, Office 365 або Dropbox.

Також версія 3.0 має підтримку вбудованої біометричної аутентифікації в додатках ESET Secure Authentication для мобільних пристроїв. Це означає, що тепер користувачі можуть використовувати сканери відбитків пальців та розпізнавання обличчя під час підтвердження запитів на аутентифікацію.

«Новий модуль Identity Connector підвищує рівень безпеки рішення, в той час як покращення продуктивності роботи та додаткова підтримка біометричної аутентифікації iOS та Android спрощує управління програмою для користувачів», — коментує Владімір Матовчик, старший менеджер з продуктів ESET.

Ще одним важливим оновленням є Центр сповіщень, який надає користувачам можливість коректно налаштувати свої сповіщення без необхідності входу в систему. Крім цього, у новій версії було покращено продуктивність роботи, що забезпечує легке розгортання рішення для великої кількості пристроїв.

 «Корпоративні рішення з безпеки повинні бути надійними, зручними у використанні та здійснювати мінімальний вплив на внутрішні процеси компанії. Через зростання потреби організацій захищати великий ряд пристроїв та середовищ, ESET Secure Authentication забезпечує ефективний захист доступу до даних з використанням мобільних пристроїв без впливу на продуктивність роботи працівників», — коментує Владімір Матовчик, старший менеджер з продуктів ESET.

Варто зазначити, що використання двофакторної аутентифікації допомагає запобігти витокам корпоративних даних та обмежити доступ до них, а також забезпечити відповідність нормам захисту інформації. Зокрема у разі викрадення паролю до одного з акаунтів співробітника, конфіденційні дані Вашої компанії будуть все ще недоступні для зловмисників. Більше інформації про використання та реалізацію двофакторної аутентифікації для бізнесу можна знайти на сторінці українського сайту.  

Для завантаження нової версії даного рішення перейдіть за посиланням.