Якість рішень Safetica підтверджена сертифікатами ISO 9001 та ISO/IEC 27001

Наступна новина

Компанія ESET — лідер у галузі інформаційної безпеки — повідомляє про отримання рішеннями Safetica сертифікатів ISO 9001 та ISO/IEC 27001. Сертифікати поширюються як на продукти, такі як Safetica Auditor, Safetica DLP та Safetica Mobile, так і на всі внутрішні операції та глобальну бізнес-мережу компанії Safetica.

Варто зазначити, що ISO (Міжнародна організація зі стандартизації) — це незалежна неурядова організація, до складу якої входять представники з 164 країн. Вона є найбільшим у світі розробником добровільних міжнародних стандартів, яка сприяє розвитку світової торгівлі, забезпечуючи загальні для різних країн стандарти.

Отримання сертифіката ISO 9001:2015 «Системи управління якістю» Safetica стало ще одним свідченням надійності продуктів та послуг компанії Safetica. Крім цього, сертифікат ISO/IEC 27001:2013 «Системи управління інформаційною безпекою»відображає відданість Safetica cправі безпеки даних та розробки продуктів із захищеним дизайном.

«Ці сертифікати підтверджують те, про що вже відомо нашим користувачам – нашу відданість захисту даних користувачів, якості та безпеці під час розробки наших рішень на різних етапах – від дослідження та проектування до виконання. Це одні з найважливіших пріоритетів для нашої компанії, — розповідає Пітер Зікес, генеральний директор компанії Safetica. — Безпека даних та конфіденційність продовжують залишатись першочерговою проблемою для будь-якого бізнесу, і ми раді допомагати її вирішувати. А сертифікати ISO дозволяють компаніям ще раз переконатися у тому, що їхня конфіденційна інформація в безпеці».

Нагадаємо, Safetica входить до ESET Technology Alliance, метою якого є задовольняти потреби підприємств у надійному захисті за допомогою широкого спектру ІТ-рішень. Зокрема рішення компанії Safetica захищають від витоку конфіденційних даних, а також допомагають виявляти зміни в продуктивності персоналу та небезпечні тенденції протягом певного часу.