ESET названа одним із кращих вендорів у рейтингу Gartner Peer Insights Customers' Choice

Наступна новина

Компанія ESET — лідер у галузі інформаційної безпеки — названа одним з кращих постачальників у категорії «Захист робочих станцій» у рейтингу Gartner Peer Insights Customers’ Choice 2019.

Рейтинг виробників створений на основі відгуків ІТ-спеціалістів та корпоративних користувачів, які мали досвід придбання, розгортання та використання певного рішення для бізнесу. Варто зазначити, що для підсумкового результату враховується кількість відгуків користувачів та загальний рейтинг.

Близько 253 корпоративних користувачів поставили продукту ESET Endpoint Security оцінку 4,6 з 5 балів за всіма критеріями, відзначивши простоту розгортання рішення, надійність, своєчасність відповіді постачальника та якість роботи служби технічної підтримки.

Продукт ESET отримав визнання в категорії «Середній бізнес» (50 млн - 1 млрд дол. США). Зокрема користувачі відзначають, що рішення забезпечує «простоту початкового розгортання» та пропонує «різноманітні параметри конфігурації».

Крім того, ESET була визнана в категорії «Європа, Близький Схід та Африка»: «Разом з потужним управлінням ми отримали інструменти, які відповідають вимогам нашого неоднорідного корпоративного середовища», — коментує один з користувачів ESET.

Інші відгуки про рішення ESET:

«Я впевнений в цьому програмному забезпеченні для захисту як особистого, так і робочого середовища.  Продукт захищає нашу корпоративну мережу та дає впевненість у безпеці даних», — коментує спеціаліст цифрового маркетингу в галузі роздрібної торгівлі.

«Продукт ESET дозволяє користувачам забезпечити безпеку документів та відсутність прихованих уразливостей», — коментує головний менеджер з рішень у сфері послуг.

«Компанія ESET пишається тим, що її назвали одним з кращих постачальників продуктів для захисту робочих станцій у рейтингу Gartner Peer Insights Customers’ Choice. Це визнання свідчить про відданість у наданні підприємствам надійних  рішень з безпеки. Сьогодні захист робочих станцій як ніколи має велике значення для підприємств. Отримувати такі позитивні відгуки користувачів та знати, що наші рішення забезпечують захист організацій — це мета нашої роботи», — коментує Ігнасіо Сбампато, головний директор ESET із розвитку бізнесу.

Більш детальна інформація про Gartner Peer Insights Customers’ Choice доступна за посиланням.

Звертаємо увагу! Gartner Peer Insights Customers’ Choice — це суб'єктивні думки в окремих відгуках, рейтингах та даних, які надані користувачами, відповідно до документально підтвердженої методології. Компанія Gartner не надає підтримки жодному постачальнику, продукту чи послузі, представлених у своїх публікаціях.