ESET стала однією із засновниць Google App Defense Alliance

Наступна новина

Компанія ESET — лідер у галузі інформаційної безпеки — стала однією з компаній-засновниць App Defense Alliance, метою якого є захист магазину додатків Google Play. У рамках співпраці ESET забезпечуватиме швидке виявлення та багаторівневий захист екосистеми Android, а також очолить дослідження, які мають підвищити безпечність Google Play. Свою діяльність в альянсі ESET розпочала 06 листопада 2019 року.

Альянс є продовженням партнерства ESET та Google, зокрема раніше цього року ESET почала співпрацювати з Chronicle, підрозділом Google Cloud. Крім цього, на основі антивірусних технологій ESET було створено Google Chrome Cleanup — інструмент для захисту, який попереджає користувачів браузера Google Chrome про можливі загрози.

Чому ESET?

Компанію ESET було обрано для співробітництва зважаючи на її багаторічний досвід у виявленні шкідливих програм у магазині додатків Google Play. Завдяки регулярному проведенню досліджень та наявності надсучасних антивірусних технологій ESET допомогла виявити значну кількість загроз для пристроїв Android. Саме тому науково-дослідні команди ESET будуть активно залучатись до аналізу додатків на безпечність ще до їх публікації в офіційному магазині Google Play.

«Компанія Google протягом багатьох років активно працювала над захистом користувачів в Інтернеті, — розповідає керівник служби безпеки Android та конфіденційності в Google. —Партнерство з такою авторитетною компанією в галузі кібербезпеки, як ESET, безсумнівно дозволить підвищити рівень захисту екосистеми Google Play і ми з нетерпінням чекаємо високих результатів від цієї співпраці».