ESET другий рік визнано кращим постачальником у дослідженні Radicati

Наступна новина

Компанію ESET вже другий рік поспіль визнано кращим гравцем ринку рішень для захисту робочих станцій за підсумками звіту Radicati Market Quadrants 2019. У дослідженні проаналізовано продукти 16 провідних постачальників, зокрема функціонал їх рішень та стратегічне бачення вендорів. За результатами цьогорічного аналізу, компанія ESET не тільки зайняла високі позиції, але й покращила показники 2018 року в обох ключових аспектах.

Варто зазначити, що в дослідженні Radicati представлено огляд продуктів для захисту робочих станцій, зокрема додатків, програмного забезпечення, хмарних сервісів та гібридних рішень для захисту та управління корпоративною мережею організацій усіх розмірів. Постачальники оцінюються за двома показникам — функціональні можливості продуктів та стратегічне бачення вендорів. Другий критерій відображає розуміння потреб користувачів, привабливість цінової політики, наявність кваліфікованої технічної підтримки та інноваційного підходу. Крім цього, експерти Radicati аналізують такі можливості рішень, як виявлення шкідливих програм, застосування виправлень, захист мобільних пристроїв та поштових серверівшифрування даних та запобігання їх втратам, а також відслідковування прихованих загроз (EDR).

Варто зазначити, що за підсумками звіту рішення ESET Endpoint Security продемонструвало точність виявлення загроз та високу продуктивність в поєднанні з легкістю використання та мінімальним впливом на роботу системи. Крім цього, експерти Radicati високо оцінили якість єдиної консолі управління захистом, яка в режимі реального часу забезпечує огляд безпеки локальних, так і для хмарних робочих станцій. Ще одним ключовим інструментом є система репутації ESET LiveGrid, яка надає доступ до актуальних даних про загрози користувачі та забезпечує можливість точніше прогнозувати наступні кроки кіберзлочинців.

«Наша висока позиція в рейтингу вже другий рік поспіль відображає невпинну відданість компанії покращенню безпеки під час використання сучасних технологій та вдосконаленню нашого провідного програмного забезпечення. Крім цього, ми особливо пишаємось покращенням наших показників, що свідчить про те, як і сучасні кіберзагрози, ESET постійно розвивається», — зазначає Журай Малчо, технічний директор ESET.