Компанія ESET отримала високе звання у звіті KuppingerCole

Наступна новина

Компанія ESET — лідер в галузі інформаційної безпеки — отримала звання «Top Performer» за результатами дослідження організації KuppingerCole. Зокрема в останньому звіті було проаналізовано рішення ESET Endpoint Security, яке показало такі сильні сторони, як вдосконалені алгоритми виявлення шкідливого коду, а також багатофункціональність та підтримка різних операційних систем.

Варто зазначити, що KuppingerCole — міжнародна незалежна аналітична організація в галузі інформаційної безпеки, яка надає підтримку корпоративним користувачам та виробникам програмного забезпечення у вирішенні тактичних та стратегічних викликів. Компанія досліджує стан ринку, а також проводить незалежний аналіз постачальників та їх продуктів.

У нещодавньому звіті оцінюються такі основні функції ESET Endpoint Security, як захист від мережевих атак, а також можливість виявляти загрози за допомогою розширеного сканера пам'яті. Ці та інші передові технології забезпечують надійний захист користувачів від різних видів шкідливих програм. Крім цього, у звіті підкреслюється цінність ESET Threat Intelligence в наданні додаткового детального аналізу безпеки, а також дослідженні відомих та нових загроз.

Також спеціалісти KuppingerCole підкреслили наявність унікальної технології в продуктах ESET — сканер UEFI, що забезпечує додатковий захист користувачів. Варто зазначити, що ESET стала першим постачальником, який в 2017 році виявив UEFI-руткіт під назвою LoJax. Це є ще одним доказом високого рівня виявлення нових видів шкідливого програмного забезпечення.

«У зв'язку з постійним розвитком цифрових загроз організації та їх системи потребують надійного захисту. Тому ми прагнемо надавати найкращі корпоративні рішення для точного виявлення та всебічного захисту від різних типів атак. Звіт CuppingerCole Executive View підтверджує відповідність наших рішень високим стандартам, а також свідчить про відданість справі забезпеченню захисту підприємств та їх даних. Ми пишаємося тим, що наші сучасні рішення з безпеки регулярно отримують визнання провідних експертів»,— коментує Ігнасіо Сбампато, головний директор ESET із розвитку бізнесу.

Детальніша інформація про звіт доступна за посиланням.