ESET вдруге поспіль визнана «Претендентом» у рейтингу «Gartner Magic Quadrant»

Наступна новина

Компанія ESET — лідер у галузі інформаційної безпеки — названа «Претендентом» («Challenger») у рейтингу розробників платформ для захисту робочих станцій «Gartner Magic Quadrant for Endpoint Protection Platforms»*. Оцінювання проводилось на основі аналізу здатності до реалізації та повноти бачення компанії в цілому. На думку спеціалістів ESET, така позиція свідчить про послідовність у забезпеченні максимального рівня захисту корпоративних користувачів.

«На наш погляд, визнання «Претендентом» у рейтингу «Gartner Magic Quadrant» минулого року було величезним досягненням для ESET. Отримання цього місця вдруге підтверджує нашу послідовність у забезпеченні підприємств найкращим захистом робочих станцій та інструментами для виявлення та реагування на сучасні загрози, — коментує Ігнасіо Сбампато, головний директор ESET із розвитку бізнесу. — Ми пишаємось, що наш підхід, заснований на передових дослідженнях та постійному вдосконаленні рішень, забезпечує всебічний захист організацій. Ми вважаємо, що отримана позиція у рейтингу відображає наше подальше зростання як глобального гравця у галузі інформаційної безпеки».

«У минулому році компанія ESET розширила продуктовий портфель за допомогою додаткового рішення для виявлення та реагування на загрози — ESET Enterprise Inspector, а також хмарної пісочниці ESET Dynamic Threat Defense. Забезпечення всебічного захисту корпоративних користувачів у всьому світі є частиною стратегії ESET щодо розширення своєї присутності в сегменті рішень для корпорацій», — зазначає Ігнасіо.

Спеціалісти ESET вважають, що визнання «Претендентом» підтверджує здатність рішень забезпечувати багаторівневий захист робочих станцій, а також демонструє збільшення частки ринку у різних сегментах — від корпорацій та малого і середнього бізнесу до домашніх користувачів. ESET пишається високим рівнем виявлення шкідливого програмного забезпечення та мінімальним впливом на продуктивність систем, а також наявністю кваліфікованої технічної підтримки користувачів.

Відповідно до Gartner’s IT Glossary, «Gartner Magic Quadrant пропонує візуальне відображення стану, глибокий аналіз та корисні поради, які дають зрозуміти напрям діяльності ринку, його зрілість та учасників ринку. У звіті постачальники порівнюються на основі стандартних критеріїв та методології Gartner. Кожен звіт має графік Magic Quadrant з описом ринку за допомогою двовимірної матриці, яка оцінює постачальників на основі повноти бачення та здатності до реалізації» **.

*Джерело: Gartner, “Magic Quadrant for Endpoint Protection Platforms”, Peter Firstbrook, Dionisio Zumerle, Prateek Bhajanka, Lawrence Pingree, Paul Webber, 20 серпня 2019.
**Джерело: Gartner IT Glossary, “Magic Quadrant”, 22 серпня 2019. https://www.gartner.com/it-glossary/magic-quadrant.  
Звертаємо увагу! Gartner не надає підтримки жодному постачальнику, продукту чи послузі, представлених у своїх публікаціях. Дослідження Gartner базується на думках дослідницької організації Gartner і не повинні розглядатися як констатація факту. Компанія Gartner не дає будь-яких гарантій, прямих або непрямих, відносно застосування даного дослідження для досягнення конкретних цілей.