Компанія ESET стала партнером футбольної команди Боруссія Дортмунд

Наступна новина

Компанія ESET — лідер в галузі інформаційної безпеки — стала новим партнером футбольного клубу Боруссія Дортмунд (BVB). Плани спонсорства та співпраці мають довгострокову перспективу на наступні три сезони Бундесліги, вищої ліги чемпіонату Німеччини з футболу. Зокрема постачальник рішень з IT-безпеки буде підтримувати вболівальників восьмикратного чемпіона Німеччини за допомогою активностей та ініціатив під час всіх 17 домашніх матчів Бундесліги.

«Борусія Дортмунд — одна з найпопулярніших команд в європейському футболі, —  зазначає Річард Марко, генеральний директор ESET. — Подібно до BVB, ESET як провідний постачальник рішень із IT-безпеки також демонструє відданість користувачам. Тому спонсорство для нас є ідеальною можливість для зустрічі з великою кількістю прихильників-ентузіастів, які хочуть насолоджуватися не лише чудовою грою на полі, а й IT-безпекою під час прямої трансляції в мережі Інтернет».

«Два бренди об'єднує міжнародне визнання, а також спільні цінності такі, як надійність, ентузіазм, відвага та порядність. Ми дуже раді вітати ESET в нашій команді партнерів», — розповідає Ганс-Йоахім Вацке, головний виконавчий директор клубу BVB.

Поява Інтернету суттєво вплинула на спосіб життя людей, і футбол не є винятком. Партнерство двох брендів зближує світ футболу та IT-безпеки, що особливо важливо для нового спектру можливостей та заходів, таких як пряма трансляція матчів онлайн та спілкування з колегами-фанатами у всьому світі.