Safetica 9.1: розширені можливості контролю конфіденційних даних

Наступна новина

Компанія ESET повідомляє про те, що нова версія Safetica, рішення для запобігання втрати даних, тепер доступна користувачам. Версія 9.1 володіє покращеними можливостями визначення конфіденційної інформації для поліпшення безпеки підприємств.

Нагадуємо, компанія Safetica — учасник ESET Technology Alliance, програми співпраці, діяльність якої спрямована на забезпечення всебічного захисту корпоративних користувачів з використанням сучасного програмного забезпечення, яке чудово працює в поєднанні з продуктами ESET. Продукт Safetica запобігає витоку конфіденційних даних, захищаючи компанії від наслідків людських помилок.

Покращене виявлення вмісту

Виявлення конфіденційної інформації є важливою частиною захисту ділових документів. Саме тому вдосконалення можливостей, точності та швидкості роботи рішення є пріоритетними для Safetica. Версія 9.1 володіє покращеною категоризацією важливого контенту у корпоративній мережі. Крім цього, тепер у рішенні можна створювати гнучкі політики, правила AND та OR. Наприклад, можна вказати, що документ є конфіденційним, якщо він містить особистий ідентифікаційний номер або банківський номер чи рахунок. Також тепер можна налаштувати мінімальний поріг для кількості виявлених подій вмісту для кожного правила окремо.

Звертаємо увагу, що Safetica 9.1 повністю сумісна з попередніми версіями, тому під час оновлення існуючі правила будуть перенесені.

Розширені можливості захисту в Exchange Online

Використання хмарних сервісів у корпоративному середовищі спричиняє нові ризики безпеки. Саме тому у новій версії Safetica з’явилась можливість відслідковувати вихідні файли в Office 365. Зокрема, версія 9.1 дозволяє здійснювати контроль за корпоративними електронними листами з одного місця, незалежно від того відправляються вони з Outlook або з хмари за допомогою Exchange Online. Safetica також надає можливість контролювати електронну пошту Exchange Online без встановлення Safetica на робочих станціях користувачів.

Інші функції

Safetica 9.1 має багато інших вдосконалень та виправлень, які допоможуть підвищити рівень захисту мережі підприємства:

  • Стандартизація класифікації електронної пошти полегшує інтеграцію з поштовими шлюзами інших виробників.
  • WebSafetica та Security Audit забезпечують чіткий та розгорнутий огляд інцидентів, а також більш детальну інформацію про ризики.
  • Покращений захист від атак на Safetica Management Server.
  • Вдосконалена ідентифікація та управління користувачами для покращення контролю у великих організаціях.

Детальніше про продукт Safetica можна дізнатися за посиланням.