Нова версія ESET File Security для Linux — додаткові можливості для користувачів

Наступна новина

Компанія ESET — лідер у галузі інформаційної безпеки — повідомляє про вихід нової версії рішення ESET File Security для Linux для захисту серверів. Версія 7.0 має декілька нових важливих функцій, які дозволяють покращити захист файлової системи в режимі реального часу.

Продукт здійснює розширений захист серверів організацій, мережевих файлових сховищ та багатофункціональних серверів. Рішення надає можливості для стабільної роботи серверів, мінімально впливаючи на роботу системи та забезпечуючи безперервність бізнес-процесів. Оскільки все частіше організації використовують сервери Linux, важливо, щоб усі користувачі та підприємства залишалися захищеними від найсучасніших загроз.

Варто зазначити, що ESET File Security для Linux працює на основі новітньої технології ESET LiveGrid® та усуває різні типи загроз. Технологія підвищує рівень безпеки завдяки системі зворотного зв'язку, а також білим спискам для підвищення продуктивності робочих станцій під час сканування.

Версія 7.0 володіє додатковими функціями, зокрема захистом файлової системи в режимі реального часу з можливістю сканування мережевої системи зберігання даних. Крім цього, рішення дозволяє здійснювати сканування на вимогу з мінімальним впливом на роботу системи завдяки підтримці багатоядерності.

Також продукт повністю сумісний з ESET Security Management Center, що дає можливість управляти програмним забезпеченням через веб-інтерфейс, плануючи сканування на вимогу, дії та завдання безпеки.

«Навіть один шкідливий файл може становити серйозну загрозу для організацій будь-якого розміру, тому надійний захист корпоративного середовища є абсолютною необхідністю для сучасного бізнесу. Завдяки новій версії продукту користувачі можуть бути впевнені, що їхні організації та їх сервери надійно захищені від загроз», — розповідає менеджер із продуктів ESET. 

Більш детальну інформацію про продукт можна переглянути за посиланням.