ESET та OPSWAT оголосили про співпрацю

Наступна новина

Компанія ESET - лідер в галузі розробки антивірусного програмного забезпечення - та компанія OPSWAT - лідер в галузі розробки інструментів для управління засобами інформаційної безпеки - оголосили про спільне співробітництво. Тепер легендарний антивірус ESET буде входити у продукт Metascan Online. Таке партнерство допоможе покращити якість виявлення рішення компанії OPSWAT, яке отримало можливість виявляти загрози за допомогою унікальних технологій ESET. У свою чергу, компанія OPSWAT надаватиме компанії ESET зразки загроз, отриманих під час сканування продуктом Metascan Online. Таким чином, отримуючи в день тисячі зразків, продукти ESET зможуть ще більш ефективніше розпізнавати нові загрози.

OPSWAT спеціалізується на разробці рішень для управління програмним забезпеченням, сертифікації сумісності, мультивендорного сканування та надає користувачам безкоштовне рішення Metascan Online, яке за допомогою технології мультисканування здійснює перевірку комп'ютера на наявність загроз. Користувачі можуть зайти на сайт компанії та, завантаживши необхідні файли, просканувати систему декількома антивірусами одночасно. Доступний для всіх, продукт Metascan Online отримує та сканує тисячі файлів щодня. На сьогоднішній день даний онлайн сканер використовує 17 антивірусних рішень, і це число постійно зростає.

Завдяки співпраці з OPSWAT для ESET стало можливим отримувати інформацію про потенційні загрози та помилкових спрацювань за допомогою різноманітних рішень, які включено у Metascan Online у доповнення до зразків, які щодня отримуються безпосередньо за допомогою продуктів ESET. У порівнянні з іншими антивірусними рішеннями, які використовуються у Metascan Online, антивірусна програма ESET надає можливість визначати нові шкідливі програми та потенційно помилкові спрацювання, що значно покращує якість виявлення та продуктивність онлайн сканера.

«Ми щиро раді співробітництву з OPSWAT, - говорить П'єр-Марк Бюро, провідний інженер вірусної лабораторії ESET. - Подібний обмін цінною інформацією сприятиме подальшому забезпеченню безпеки наших користувачів та оптимальній продуктивності наших продуктів».

Крім того, що продукт ESET тепер є частиною рішення Metascan Online, співробітництво між компаніями ESET та OPSWAT також розповсюджується на програму сертифікації OPSWAT, яка перевіряє сумісність програм з провідними технологічними рішеннями.

«Ми раді співпрацювати з ESET в рамках проекту Metascan Online, - говорить Тошит Антані, технічний директор OPSWAT. - Рішення ESET стало прекрасним доповненням до нашого продукту, і ми раді поділитися безцінними даними, які збираються за допомогою Мetascan Online».

Програма Metascan Online компанії OPSWAT є цінним активом для антивірусних компаній у їхньому безперевному прагненні покращити якість виявлення шкідливих програм та надавати користувачам найбільш ефективний та надійний антивірусний продукт на ринку.