ESET увійшла в топ-5 найкращих постачальників програмного забезпечення ринку EMEA

Наступна новина

Компанія ESET — лідер у галузі інформаційної безпеки — зайняла одне з провідних місць у рейтингу найкращих виробників програмного забезпечення ринку Європи, Близького Сходу та Африки на основі 66 тисяч відгуків користувачів.

За даними глобального сайту G2, який допомагає приймати правильні рішення щодо покупки, компанія ESET посіла 4 позицію серед близько 900 компаній регіону EMEA. На цьому ресурсі розміщені огляди близько 750 тисяч користувачів, більше 80 тисяч продуктів і понад 1 600 категорій технологій і послуг, що робить визнання ESET винятковим досягненням.

Варто зазначити, що компанія ESET постачає провідне програмне забезпечення для ІТ-безпеки понад 110 мільйонам користувачам у всьому світі. Рішення ESET забезпечують захист ноутбуків, комп’ютерів, мобільних пристроїв від шкідливих програм, а також додаткову безпеку даних за допомогою продуктів для шифрування та двофакторної аутентифікації.

«Ми надзвичайно пишаємося великим переліком досягнень, зокрема нагородами «VB100»Forrester Wave та визнанням єдиним «Претендентом» у Gartner Magic Quadrant. Для нас також особливо важливо вже вдруге отримати престижну нагороду G2 та потрапити в список найкращих компаній регіону EMEA завдяки відгукам користувачів у всьому світі», — коментують спеціалісти ESET.

«Постійне розширення та вдосконалення оглядів і покриття ресурсу G2 допомагають покупцям орієнтуватися у складному світі цифрових трансформацій. Під час підготовки списку найкращих постачальників програмного забезпечення регіону EMEA ми оцінюємо різну інформацію для визначення топових компаній, які допомагають користувачам розвивати їхній потенціал», — зазначає генеральний директор компанії G2.