ESET здобула звання «Чемпіон» за результатами дослідження Canalys

Наступна новина

Компанія ESET — лідер у галузі інформаційної безпеки — отримала статус «Чемпіон» в матриці лідерів Canalys (Cybersecurity Leadership Matrix) серед 15 постачальників рішень з кіберзахисту у 2019 році. Крім ESET, максимальний бал у дослідженні здобули Cisco, Sophos, Palo Alto Networks та Fortinet. Компанії-чемпіони демонстрували покращення роботи каналів та постійне зростання доходів, а також здійснювали підтримку відповідних програм та ініціатив.

«ESET закріпила статус «Чемпіон» завдяки демонстрації сильних партнерських позицій та постійних інвестицій на міжнародні ринки для підтримки місцевих партнерів. Компанія ESET продовжує розвивати партнерські програми та пропонувати додаткові можливості для навчання та сертифікації співробітників», — коментують аналітики з організації Canalys.

Варто зазначити, що Canalys — це міжнародна незалежна аналітична компанія, яка досліджує ринок інформаційних технологій та їх постачальників.

Компанія оцінює діяльність основних вендорів за допомогою матриці лідерів, що показує продуктивність каналів постачальників за останні 12 місяців, а також незалежний аналіз кожного постачальника, враховуючи ефективність стратегії, конкурентоспроможність на ринку, охоплення клієнтів, бізнес-канали та перспективу у майбутньому.

Варто зазначити, що матриця лідерів ділить основних вендорів на 4 категорії:

  • Чемпіони — це постачальники з високим рейтингом, які показують постійне вдосконалення управління каналами.
  • Суперники — це постачальники з високим рейтингом, проте з помітним зниженням продуктивності порівняно з «чемпіонами».
  • Виробники — це компанії з низьким рейтингом каналів, які мають помітне покращення у роботі.
  • Менш розвинені — вендори з низьким рейтингом каналів та тривалим погіршенням продуктивності.