ESET Internet Security отримало відзнаки від AV Comparatives та Virus Bulletin

Наступна новина

Компанія ESET — лідер у галузі інформаційної безпеки — повідомляє про те, що рішення ESET Internet Security отримало декілька важливих нагород. Зокрема, продукт було удостоєно першістю за результатами тестування незалежної організації AV Comparatives, а також нагородою VB100.

За підсумками тестування впливу на продуктивність пристроїв, яке проводила компанія AV Comparatives  серед продуктів 16 виробників, ESET отримав перше місце. Рішення ESET Internet Security показало результат 99.7 балів зі 100 можливих, покращивши свій результат порівняно з тестуванням минулого року (98.5). Продукт було названо «дуже швидким» у всіх проведених перевірках, включаючи такі операції як копіювання файлів, архівування, встановлення програм, запуск, перегляд веб-сайтів та завантаження даних.

Під час тестування оцінювався вплив антивірусного програмного забезпечення на продуктивність системи, оскільки такі програми, зазвичай, використовують значний відсоток системних ресурсів під час роботи у фоновому режимі.

Крім цього, рішення ESET Internet Security було удостоєне нагородою VB100 у звіті Virus Bulletin у квітні 2019 року. Таку відзнаку отримує програмне забезпечення, яке задовольняє стандарти виявлення шкідливих програм. Продукт отримав оцінку в 100%, внаслідок чого компанія стала володарем вже 119-ї нагороди VB100.

«Визнання нашої компанії як лідера в галузі кібербезпеки є свідченням нашого прагнення забезпечувати найвищий рівень захисту як домашнім користувачам, так і підприємствам. Ми пишаємося тим, що надаємо надійні рішення, завдяки чому користувачі у всьому світі можуть бути захищеними від кіберзагроз, які постійно розвиваються», — розповідає начальник відділу виявлення загроз ESET.