Продукт ESET удостоєний рекордної 70-ї нагороди Virus Bulletin

Наступна новина

Компанія ESET - лідер в галузі розробки антивірусного програмного забезпечення - повідомляє, що продукт ESET NOD32 Antivirus 4 бізнес-версії отримав визнання від експертів незалежного видання Virus Bulletin. Вкотре показавши високі результати та здібність виявлення «диких» вірусів при мінімальному споживанні системних ресурсів, продукт ESET був заслужено удостоєний 70-ї нагороди «VB100» і тим самим став єдиним володарем максимальної кількості нагород від авторитетної тестової лабораторії.

У листопаді спеціалісти Virus Bulletin опублікували результати комплексного тестування, метою якого було виявлення якості бізнес-версій антивірусних рішень та їх здібність виявлення раніше невідомих екземплярів шкідливих програм. При цьому експерти також враховували кількість помилкових спрацювань антивірусних продуктів. За підсумками тестування було виведено показник, який характеризує середній рівень виявлення (реактивними та проактивними методами), - індекс RAP (Reactive and Proactive). Випробування проводилося на платформі Windows Server 2003 R2.

Продукт ESET NOD32 Antivirus не змінив добрій традиції та впорався з завданням на «відмінно». При скануванні «за доступом» та «за вимогою» продукт компанії ESET виявив 100,00 % вірусів зі списку «WildList» - 1556 різноманітних типів та модифікацій шкідливого ПЗ та 9608 троянських програм. Рівень виявлення загроз (індекс RAP) склав 90,6 %. При цьому кількість помилкових спрацювань залишалась мінімальною. Таким чином продукт ESET NOD32 Antivirus бізнес-версії показав один з кращих результатів.

Спеціалісти дослідної лабораторії Virus Bulletin також відзначили, що окрім високих результатів під час виявлення загроз, продукт ESET відрізняється мінімальним споживанням системних ресурсів, а також зручним та інтуїтивно зрозумілим інтерфейсом, який робить управління програмами простим і доступним для кожного.

«Продукти ESET регулярно показують високі результати, - говорить Олексій Герасимчук, виконавчий директор ESET в Україні. - Бездоганне подолання випробування з високими показниками виявлення «диких вірусів», високій швидкості сканування та відсутності помилкових спрацювань є заслугою талановитої команди розробників та дослідників ESET».

В суперництві з найсильнішими продуктами на ринку антивірусних програм 70-а нагорода «VB100» не тільки робить компанію ESET рекордсменом за кількістю нагород, але й знову підтверджує високий рівень технологій та лідируючі позиції на ринку програмного забезпечення.