ESET оголошує про співпрацю з Chronicle

Наступна новина

Компанія ESET — експерт у галузі інформаційної безпеки — повідомляє про початок співпраці з Chronicle, дочірньою компанією холдингу Alphabet. Основною метою даного партнерства є надання необхідної перевірки інцидентів безпеки та попередження про загрози. Глобальний хмарний сервіс Chronicle дозволяє здійснювати безпечне завантаження, зберігання та аналіз внутрішньої телеметрії для виявлення та дослідження потенційних атак. Компанія Chronicle, як новий партнер ESET, за допомогою рішення Backstory надаватиме користувачам розширену інформацію щодо покращення захисту від сучасних загроз.

Понад 30 років компанія ESET захищає близько 110 мільйонів користувачів у більш ніж 180 країнах світу. Майже 40% співробітників ESET працюють у сфері дослідження та розробки, щоб забезпечити надійний захист як домашніх користувачів, так і великих корпорацій у всьому світі від сучасних та надскладних кібератак. Регулярне оновлення бази загроз допомагає продуктам ESET блокувати цілеспрямовані атаки, захищати від фішингу, запобігати створенню ботнет-мереж та виявляти шкідливе програмне забезпечення.

«Наше партнерство з Chronicle має на меті удосконалити системи захисту та забезпечити швидке виявлення  кіберзагроз. Разом користувачі зможуть більш детально розібратися в інцидентах, вжити відповідні дії та бути на крок попереду від зловмисників. Це дійсно зробить світ більш безпечним», — коментує Тоні Анскомб, провідний ІТ-спеціаліст з Інтернет-безпеки компанії ESET.

«Ми дуже раді бути партнером компанії ESET. Backstory як глобальна платформа, яка призначена для аналізу корпоративної телеметрії системи безпеки, добре працює в комплексі з іншими ключовими технологіями в мережах користувачів. Ми вважаємо, що наша співпраця з компанією ESET зможе надати клієнтам більш повну інформацію про загрози в їхніх мережах»,— повідомляє Анш Патнайк, головний спеціаліст з продуктів компанії Chronicle.