GREYCORTEX отримала визнання Gartner

Наступна новина

Компанія GREYCORTEX — участник ESET Technology Alliance — увійшла до списку провідних постачальників рішень для аналізу мережевого трафіку за результатами рейтингу «Market Guide» компанії Gartner за 2019 рік. Крім GREYCORTEX, до переліку також увійшли такі відомі компанії, як CISCO та Darktrace.

«Аналіз мережевого трафіку (NTA) використовує комбінацію машинного навчання, розширеної аналітики та виявлення на основі правил для пошуку підозрілої активності у корпоративних мережах. Інструменти NTA безперервно аналізують дані про трафік та потоки (наприклад, NetFlow) для побудови моделей, які відображають нормальну поведінку мережі», — пояснюють спеціалісти Gartner.

«Нам приємно отримати визнання від Gartner, — зазначає генеральний директор GREYCORTEX. — Саме компанія Gartner впровадила термін «аналіз мережевого трафіку», тому їй добре відомо, які постачальники найкраще підходять під цю категорію. Багато користувачів звертаються до Gartner, щоб вона допомогла їм розібратися в широкому колі постачальників рішень. Тому визнання компанією Gartner підтверджує високий рівень якості рішення GREYCORTEX».

Рішення, створене компанією GREYCORTEX, використовується не тільки для виявлення відомих та нових загроз для мережі, але й для візуалізації будь-якого підключеного пристрою, присутнього в мережі. Це забезпечує урядовим установам, підприємствам та інфраструктурі вдосконалене виявлення загроз та огляд мережі.

Нагадуємо, що GREYCORTEX є одним з учасників програми ESET Technology Alliance — програми, основною ціллю якої є забезпечення безпеки компаній завдяки надійним ІТ-рішенням.