Компанія Safetica отримала ряд визначних нагород

Наступна новина

Компанія Safetica — учасник ESET Technology Alliance — отримала декілька важливих нагород в галузі кібербезпеки. Цього року Safetica потрапила до ТОП-100 європейських компаній за версією Red Herring, а також була нагороджена срібною відзнакою «CyberSecurity Excellence Awards» та бронзовою нагородою «Global Security Excellence Awards».

«Ми цінуємо всі нагороди та позитивні відгуки, які отримали. Це доводить те, що ми якісно виконуємо свою роботу, а наші клієнти та провідні експерти погоджуються з цим. Все це мотивує нас та доводить нашу відданість безпеці користувачів», — коментує генеральний директор Safetica.

Зазначимо, що продукт Safetica є учасником програми ESET Technology Alliance, основна мета якої — розширення захисту працівників компаній за допомогою ІТ-рішень з безпеки, які добре працюють в поєднанні з продуктами ESET.

ТОП-100 за версією Red Herring

Із 1996 року глобальна компанія Red Herring відзначає нагородою «ТОП-100 Red Herring» перспективні компанії з Європи, Азії та Америки. Сотні приватних компаній з кожного регіону суворо оцінюються за більш ніж 20 критеріями, після чого складається ТОП-100.

«У 2019 році вибір був дуже непростим, — розповідає видавець та генеральний директор Red Herring. — Після довгого обговорення ми зменшили список з кількох сотень кандидатів до 100 переможців. Ми вважаємо, що Safetica втілює прогрес та інновації, які визначають успішне підприємництво. Safetica повинна пишатися своїм досягненням, оскільки конкуренція справді була дуже великою».

Срібло CyberSecurity Excellence Awards

Компанія також отримала срібну нагороду «Cyberecurity Excellence Awards» у категорії «Захист від витоку даних». У цій категорії Safetica перемогла не тільки за версією журі, але й отримала найвищі оцінки користувачів.

Результат визначався на основі оцінки компаній та їх інноваційної роботи в галузі кібербезпеки. Ця нагорода є ще одним доказом відмінної якості послуг та рішень Safetica.

Бронзовая награда Global Security Excellence Awards

На 15-й щорічній премії «Global Excellence Awards Security», яку організовує видання «Info Security Products Guide», компанія Safetica зайняла третє місце в категорії «Безпека баз даних і захист від витоків». Престижна міжнародна нагорода відзначає компанії за внесок у розвиток інформаційних технологій та їх передові продукти, рішення та послуги.

Варто зазначити, що з 2013 року Safetica постійно займає перше місце в різних незалежних рейтингах. На додаток до ТОП-100 Red Herring та SC Awards, DLP-рішення Safetica також зайняло найвищу позицію рейтингу видання SC Magazine. Цей міжнародний журнал присвячений ІТ-безпеці та щорічно обирає кращі рішення з безпеки в декількох категоріях.

Усі нагороди підтверджують, що Safetica DLP є одним з провідних рішень для захисту даних на ринку. Крім цього, Safetica DLP надає співробітникам впевненість під час роботи з конфіденційними файлами, вчить їх безпечній роботі з особистими даними та захищає підприємства від наслідків людських помилок.