ESET стала «Вибором читачів» за версією журналу PC Magazine

Наступна новина

Компанія ESET отримала відзнаку «Вибір читачів» за версією журналу PC Magazine за кращі рішення для захисту домашніх користувачів у 2019 році. PC Magazine здійснював опитування респондентів щодо 11 рішень за різними показниками, серед яких надійність продуктів та кількість звернень до технічної підтримки протягом останніх 12 місяців.

У опитуванні читачів журналу компанія ESET отримала найвищі оцінки в декількох категоріях, включаючи загальний бал. Зокрема лише 5 відсотків користувачів ESET у опитуванні вказали, що вони звертались до служби технічної підтримки протягом останнього року. Це один із найнижчих показників серед компаній, які увійшли до рейтингу.

Крім цього, рішення ESET забезпечують найвищий рівень безпеки завдяки оптимальному балансу швидкості та продуктивності виявлення, а також високій якості програмного забезпечення. Саме тому користувачі продовжують обирати продукти ESET для захисту своїх пристроїв.

«Багаторівневий підхід ESET до безпеки забезпечує користувачам своєчасний захист від сучасних кіберзагроз, у тому числі націлених на UEFI та пристрої Інтернету речей, — стверджує менеджер з продуктів ESET. – Нагорода «Вибір читачів» є ще одним доказом 30-річного досвіду компанії у сфері інноваційної кібербезпеки, завдяки якому пристрої більше 110 мільйонів користувачів у всьому світі знаходяться під надійних захистом».

Більше інформації про антивірусні продукти ESET для дому можна знайти за посиланням.