ESET визнана провідним гравцем ринку захисту мобільних пристроїв у звіті IDC MarketScape

Наступна новина

Компанія ESET отримала звання «Провідний гравець» серед постачальників продуктів для захисту мобільних пристроїв від загроз у рейтингу IDC MarketScape. Звіт «IDC MarketScape: Worldwide Mobile Threat Management Software 2018-2019 Vendor Assessment» складався на основі аналізу 14 провідних постачальників таких продуктів у всьому світі.

Згідно з дослідженням, розширений портфель продуктів із безпеки ESET є перевагою для користувачів. Тоді як поєднання захисту для комп’ютерів та мобільних пристроїв особливо важливе для компаній, які управляють великою кількістю пристроїв Android.

Поширення загроз на мобільних пристроях

Після зростання кількості атак з використанням методів соціальної інженерії та фішингу значна увага зосереджується саме на додатковому захисті мобільних девайсів. У зв’язку з цим більшість організацій використовують корпоративні рішення для управління захистом мобільних гаджетів від загроз. Адже таке програмне забезпечення активно сканує пристрої на наявність шкідливих програм та може виявляти небезпечні додатки.

«Визнання ESET як основного гравця організацією IDC MarketScape свідчить про ефективність продуктів компанії та підтверджує розширені можливості програмного забезпечення для управління захистом смартфонів та планшетів. Організації зі всього світу можуть покладатися на досвід компанії ESET для забезпечення захисту своїх пристроїв, і висока оцінка є доказом цього» — коментує Сюзанна Легатова, менеджер відділу роботи з клієнтами компанії ESET.

Варто зазначити, що модель аналізу вендорів IDC MarketScape забезпечує огляд конкурентоспроможності постачальників інформаційних технологій на ринку. Методологія звіту використовує оцінювання, яке ґрунтується на якісних та кількісних критеріях для зображення положення кожного постачальника в межах даного ринку. Також рейтинг надає чітку структуру для порівняння продуктів та послуг, можливостей та стратегій, а також поточні та майбутні ринкові фактори успіху ІТ-постачальників. Аналіз також містить повну оцінку сильних та слабких сторін усіх виробників.