ESET удостоєна «Стрічки пошани» конкурсу European Business Awards

Наступна новина

Компанія ESET - лідер в галузі розробки антивірусного програмного забезпечення - увійшла до числа кращих європейських компаній та удостоєна нагороди HSBC European Business Awards 2011. Отримавши звання фіналіста на першому етапі конкурсу у Словаччині, ESET отримала можливість змагатися за перемогу у другому етапі з європейськими компаніями, які розвиваються найбільш динамічно. 22 жовтня у Барселоні були оголошені переможці в 11 представлених категоріях. Компанія ESET увійшла до десятки кращих європейських компаній у номінації «Інновація року» та заслужено отримала «Стрічку пошани» («Ruban d'Honneur»).

«Робота ESET по забезпеченню захисту комп'ютерів користувачів від різноманітних загроз є дуже цінною та вкрай необхідною у сучасному світі. Саме тому створення та впровадження інновацій представляє собою важливу та невід'ємну частину діяльності компанії, як з точки зору успіху у бізнесі, так і забезпечення надійного захисту своїх користувачів від сучасних загроз, оскільки, як нам всім відомо, вірусотворці не сплять», - говорить Філіп Форест, голова жюрі European Business Awards.

«Це велика честь для нас, і ми дуже пишаємося, що ESET увійшла до числа кращих європейських компаній в галузі інновацій. «Стрічка пошани» поряд з іншими нагородами, які були отримані останнім часом, вкотре підтверджує нашу позицію лідера та підкреслює успіх компанії у 2011 році», - говорить Ігнасіо Сбампато, керівник відділу продажів та маркетингу компанії ESET.

Відзначимо, що конкурс European Business Awards є незалежною програмою, основне призначення якої - представлення Європейській бізнес-спільноті найбільш успішні приклади бізнесу, а також визнання та заохочування кращих практик та інновацій як окремих компаній, так і приватних осіб, які досягли великих результатів у різноманітних сферах - від надання користувачам якісних продуктів до вирішення глобальних проблем, пов'язаних з захистом довкілля, - результатів, які підкреслюють їх лідерські позицї у Європі.

«Ми щиро раді, що всі 27 європейських країн зібралися разом в рамках European Business Awards. Ми прагнемо побудувати сильну Європу, і разом з сьогоднішніми конкурсантами ми крок за кроком йдемо до нашої мети», - говорить Крістін Лагард, голова Міжнародного валютного фонду.