Провідний дослідник ESET Стівен Кобб отримав престижну премію CompTIA

Наступна новина

Компанія ESET — лідер у галузі проактивного виявлення — повідомляє про те, що Стівен Кобб, старший дослідник ESET та один з провідних світових спеціалістів із кібербезпеки, отримав престижну премію Computia Industry Association (CompTIA). Вручення нагороди відбулося 5 лютого 2019 року у Вашингтоні. Премія присуджується за досягнення в галузі інформаційних технологій.

Варто зазначити, що CompTIA — це провідна технологічна асоціація у світі, що представляє інтереси більше ніж 35 мільйонів промислових та технічних спеціалістів, які розробляють інноваційні технології для світової економіки.

«Протягом більше 30 років Стівен Кобб є міжнародним експертом з питань конфіденційності даних та інформаційної безпеки. Також він — підприємець, який продав два ІТ-стартапи, які ефективно реалізовуються компаніями», — зазначають представники CompTIA про внесок Стефана в галузь ІТ-безпеки.

Працюючи в ESET протягом декількох років, Стівен Кобб один з перших в компанії був сертифікований як професіонал в області безпеки інформаційних систем (CISSP), також він є автором багатьох підручників та IT-пропагандистом серед студентів.

«Ця нагорода для Стівена заслужена та довгоочікувана. У галузі інформаційної безпеки визнають його мудрість та відданість роботі. Ми пишаємося тим, що такий провідний спеціаліст є частиною команди ESET», — коментує Роман Ковач, директор з досліджень компанії ESET.

Зазначимо, що спеціалісти та дослідники компанії ESET регулярно отримують міжнародні нагороди від провідних асоціацій, що спеціалізуються на інформаційній безпеці. Раніше експерти з дослідження шкідливих програм отримали 3 місце у конкурсі Volatility Plugin Contest за спеціально розроблений інструмент для відстеження банківських троянів.