Нова версія рішення Safetica доступна користувачам

Наступна новина

Компанія ESET — експерт у галузі інформаційної безпеки — повідомляє про вихід нової версії Safetica, рішення для запобігання втрати конфіденційної інформації. Основними оновленнями версії 8.4 стали відображення груп безпеки та департаментів Active Directory у дереві користувачів, розширені налаштування політик DLP для програм миттєвого обміну повідомленнями, блокування веб-сайтів та додатків безпосередньо зі звітів Web Safetica, оптимізація інтерфейсу та інші.

Safetica є однією з учасниць ESET Technology Alliance — програми співпраці, основною метою якої є надійний захист корпоративних користувачів за допомогою сучасних продуктів з безпеки, які доповнюють рішення ESET.

Рішення Safetica — це всестороннє DLP-рішення, яке захищає від витоків конфіденційної інформації, а також дозволяє здійснювати моніторинг продуктивності працівників.

Новинки Safetica 8.4:

  • Групи безпеки та департаменти AD тепер відображаються в Safetica як частина дерева користувачів — це полегшить управління налаштуваннями та правилами для адміністраторів. Складна ієрархія зон DLP після оновлення 8.4 буде перетворена у список без зміни існуючих налаштувань.
  • Оскільки Microsoft перестала випускати оновлення та виправлення уразливостей для Windows XP, операційна система більше не може вважатися безпечною. Саме тому оновлена версія Safetica буде останньою версією, яка підтримує Windows XP, а також Windows 2003 та 2008. Якщо ви продовжуєте використовувати Windows XP, спеціалісти ESET рекомендують оновити операційну систему до останньої версії.
  • Додано захист від витоку конфіденційних даних через програми миттєвого обміну повідомленнями (наприклад, Slack, Teams або Skype). Крім цього, динамічне виявлення вмісту тепер сканує документи, відкриті в Adobe Acrobat Pro, тому коли ваші співробітники використовуватимуть цю програму, конфіденційна інформація буде захищена.