GREYCORTEX приєдналася до Microsoft Cybersecurity Tech Accord

Наступна новина

Компанія ESET — експерт у галузі інформаційної безпеки — повідомляє про те, що GREYCORTEX приєдналася до Microsoft Cybersecurity Tech Accord. Дану угоду вже підписали 79 компаній, серед яких ESET та Safetica.

GREYCORTEX та інші члени Tech Accord зобов'язуються захищати користувачів у всьому світі та сприяти покращенню безпеки кіберпростору. Для цього компанія GREYCORTEX працюватиме над розширенням діалогу з постачальниками різних країн, зокрема Аргентини, Болгарії, Чилі, Чехії, Німеччини, Люксембургу, Нідерландів, Словаччини та США. Постійне збільшення кількості підписантів дозволяє поглиблювати експертні знання групи, збільшуючи різноманітність секторів та технологій компаній, які входять в організацію.

«Ми погоджуємося з тим, що незалежно від виду або цілі загрози важливо мати надійний захист. Більше того, віримо, що уряди та підприємства повинні діяти спільно для забезпечення повноцінного захисту користувачів. Тому ми раді стати частиною Cybersecurity Tech Accord», — генеральний директор GREYCORTEX .

Мета угоди - покращення безпеки користувачів

Підписавши угоду, компанії погоджуються виконувати чотири ключові зобов'язання:

  • посилювати захист від кібератак — забезпечувати надійний захист користувачів у всьому світі;
  • не допомагати урядам спрямовувати кібератаки на звичайних громадян та підприємств, а також захищати від несанкціонованого втручання або експлуатації своїх продуктів та послуг на кожному етапі розробки, проектування та розповсюдження технологій;
  • розширювати можливості розробників, людей та підприємств, які використовують технології, та допомагати компаніям розбудовувати та покращувати потенціал власного кіберзахисту;
  • на основі існуючих відносин та завдяки спільним діям створювати нові формальні та неформальні партнерські відносини з представниками промисловості, громадянського суспільствами та дослідниками безпеки. Мета угоди полягає в поліпшенні технічної співпраці, координації пошуку уразливостей, обміну інформацією про загрози та мінімізації потенціалу шкідливого коду в кіберпросторі.

З моменту започаткування Cybersecurity Tech Accord підписанти підтримали ряд ініціатив, наприклад, спрямований на покращення безпеки електронної пошти та роутерів. Окрім того, учасники угоди регулярно координують діяльність з такими організаціями, як Глобальний кіберальянс та Global Forum on Cyber Expertise (GFCE), а також Інтернет-спільнотою.

Нагадуємо, що компанія GREYCORTEX є учасником програми співпраці ESET Technology Alliance, основна мета якої — розширення захисту корпоративних користувачів за допомогою ІТ-рішень із безпеки, які легко інтегруються з продуктами ESET.

Тоді як MENDEL, рішення компанії GREYCORTEX, забезпечує розширений аналіз мережевого трафіку, моніторинг продуктивності та виявлення загроз на ранніх етапах. Продукт відслідковує нові атаки як з середини, так і ззовні організації, включаючи витоки даних, аномалії в роботі та інші загрози, невидимі для інших технологій.