Нові версії ESET Mobile Security для Android та ESET Parental Control для Android доступні користувачам

Наступна новина

Компанія ESET — експерт у галузі інформаційної безпеки — повідомляє про вихід нової версії ESET Mobile Security для Android, яку можна завантажити у  Google Play. Основними новинками версії 4.3 стали сканер USB-пристроїв та локальне резервне копіювання налаштувань.

Звертаємо Вашу увагу! Відповідно до оновленої політики Google для розробників програм з продукту ESET Mobile Security для Android  було вилучено функції:

  • фільтрація викликів і SMS-повідомлень
  • функціонал SMS-команд
  • можливості надсилання SMS-повідомлень довіреним друзям під час використання Захисту SIM-картки або модуля Антикрадій.

Варто зазначити, що у веб-версії ESET Mobile Security для Android, яка доступна для завантаження на офіційному українському сайті, весь функціонал залишається незмінним, оскільки на неї не поширюються вимоги політики Google Play. Відповідно тепер функціонал у веб та Google Play версіях може відрізнятися.

Також відповідно до змін політики Google Play у версії 2.4 продукту ESET Parental Control для Android було вилучено функцію Повідомлення від батьків та кнопку «SOS».

У разі виникнення додаткових запитань, будь ласка, звертайтеся до цілодобової служби технічної підтримки за телефоном +38044 545 77 26 або електронною адресою support@eset.ua.