ESET визнана «Чемпіоном» відповідно до нової матриці лідерів Canalys

Наступна новина

Компанія ESET — експерт у галузі інформаційної безпеки — отримала статус «Чемпіон» у матриці лідерів Canalys (Canalys Leadership Matrix) для ринку Європи, Близького Сходу та Африки. ESET вперше здобула подібну відзнаку, увійшовши до цьогорічного списку таких провідних компаній, як Dell EMC, HP та Fujitsu. 

Canalys — провідна світова аналітична компанія на ринку технологій — оголошує матрицю лідерів двічі на рік. Дослідження враховує:

  • Відгуки партнерів із унікального інструменту Canalys Vendor Benchmark
  • Незалежну оцінку аналітиків Canalys динаміки постачальників щодо каналів на основі їх інвестицій, вдосконалення стратегії та виконання.

ESET отримала найвищі оцінки в Canalys Vendor Benchmark та продемонструвала покращення процесів каналів для простоти та легкості ведення бізнесу, інвестиції в програми, а також чітке зобов'язання щодо збільшення частки доходів, отриманих через партнерів. Компанії зі званням «Чемпіон» також повинні показати, що вони вносять стабільні інвестиції в майбутнє своїх моделей каналів.

Варто зазначити, ESET стала одним із чотирьох постачальників у галузі інформаційної безпеки з 12 чемпіонів, таким чином підкресливши можливості галузі ІТ-безпеки для партнерів. При цьому, Canalys вважає партнерські відносини стратегічною цінністю, оскільки в епоху цифрових та гібридних інформаційних технологій постачальники стають більш вимогливими щодо каналів. Саме тому статус «Чемпіона» в матриці лідерів стає ще важливішим досягненням для ESET.

«Партнери EMEA відзначають зобов'язання ESET щодо каналів та підтримку, незважаючи на відсутність масштабів та ресурсів, які мають постачальники з більшими каналами. Досягнення престижного статусу «Чемпіона» в матриці лідерів свідчить про те, що партнери компанії задоволені співпрацею», — пояснює Аластер Едвардс, головний аналітик компанії Canalys.

«Ми цінуємо співпрацю з нашими партнерами, і ця нагорода підтверджує, що їм також приємно працювати з нами. Надійні високоякісні продукти для інформаційної безпеки в поєднанні з легкістю ведення бізнесу лежать в основі нашого підходу до каналів, що дозволяє розвиватися як ESET, так і нашим партнерам», — розповідає Мирослав Мікуш, директор із продажу та маркетингу в регіоні EMEA компанії ESET.