GREYCORTEX була оголошена фіналістом «EY CyberSecurity Trophy 2018»

Наступна новина

Компанія ESET — експерт у галузі інформаційної безпеки — повідомляє, що компанія GREYCORTEX оголошена фіналістом «EY CyberSecurity Trophy 2018» в категорії «Інновації світу кібербезпеки». Змагання було створено для того, щоб підкреслити важливість ролі кібербезпеки в сучасному цифровому світі.

У категорії «Інновації світу кібербезпеки» було зосереджено увагу на інноваційних проектах кібербезпеки, зокрема, «використання прогресивних технологій, включаючи інтелектуальну власність, роботизацію та автоматизацію процесів, а також оцінку можливості їх реалізації в реальному середовищі».

«Ми дуже раді бути фіналістами цієї премії, — розповідає генеральний директор GREYCORTEX. — «Кожного дня ми працюємо над створенням рішень для інфраструктури та ІТ мереж, які допомагають користувачам бути в безпеці від зростаючої кількості загроз. Те, що нашу роботу визнає EY робить результат ще приємнішим».

Нагадуємо, що компанія GREYCORTEX є учасником програми співпраці ESET Technology Alliance, основна мета якої — розширення захисту корпоративних користувачів за допомогою ІТ-рішень із безпеки, які легко інтегруються з продуктами ESET.