ESET визнано провідним постачальником у звіті Radicati Market Quadrant

Наступна новина

Компанія ESET — експерт у галузі інформаційної безпеки — отримала звання «Кращий гравець»  сегменту рішень для захисту робочих станцій за результатами дослідження Radicati Market Quadrant. ESET була визнана лідером ринку завдяки впевненому баченню майбутнього, а також названа компанією, яка пропонує продукти з розширеним функціоналом.

Оцінка вендорів під час дослідження здійснювалася за двома критеріями — функціональність та стратегічне бачення. Функціональність продуктів — це оцінка глибини можливостей кожного рішення. Стратегічне бачення — це досконале розуміння потреб клієнтів, здатність забезпечувати привабливі цінові та канальні моделі, надійну підтримку клієнтів та застосовувати провідні інновації. Спеціалісти Radicati також оцінили рішення безпеки різних постачальників відповідно до кількох основних функцій та можливостей: варіанти розгортання, підтримка платформ, EDR, використання технології пісочниці, виявлення шкідливого програмного забезпечення, звітність, інструменти для видалення вірусів, оцінка та застосування виправлень, Інтернет-захист та безпека електронної пошти та інше.

Після аналізу компанія з дослідження ринку технологій Radicati високо оцінила рішення ESET для захисту робочих станцій за їх мінімальний вплив на роботу системи та за доступність як для Windows, так і для macOS платформ. Також було підтверджено якість продуктів ESET, які поєднують захист на основі репутації від шкідливого програмного забезпечення та розширене виявлення за допомогою методів машинного навчання.

Експерти Radicati також відзначили розуміння та швидке реагування ESET на потреби підприємств. Зокрема користувачам доступне зрозуміле та просте віддалене управлінням всіма рішеннями ESET для захисту робочих станцій. Тоді як для розширеного виявлення загроз використовується ESET LiveGrid®— хмарна репутаційна система, яка отримує інформацію від глобальної мережі ESET з понад 110 мільйонами встановлених датчиків.

У той же час EDR-рішення ESET Enterprise Inspector поєднує технології виявлення та захисту, Threat Intelligence, систему репутації на основі хмари з іншими передовими технологіями для моніторингу та оцінки підозрілих процесів та поведінки. Таким чином продукти ESET дозволяють користувачам різними способами реагувати на інциденти або підозрілу активність, щоб покращити огляд мережі компанії.

«Найкращі компанії формують ринок завдяки своїм технологіям та стратегічному баченню. Ми були вражені функціональністю рішень для захисту робочих станцій, простотою розгортання та використання. Ми завжди наголошуємо, що після досягнення позиції «Кращий гравець» важливе продовження інноваційної діяльності для задоволення зростаючих потреб бізнесу. Тому ми сподіваємося, що ESET збереже отримане звання протягом найближчих років», — зазначає  Сара Радікаті, генеральний директор The Radicati Group.

 «Визнання від компанії Radicati — це підтвердження відданості справі забезпеченню світового рівня безпеки на корпоративному ринку. Ми віримо, що кожен бізнес повинен мати можливість безпечно користуватися технологією, і ми пишаємося інноваційними рішеннями, які дозволяють це зробити», — розповідає Джурай Малчо, головний технічний директор компанії ESET.

Для отримання детальнішої інформації про Quadrant Market Quadrant: Endpoint Security 2018 перейдіть за посиланням.

Детальнішу інформацію про рішення для захисту робочих станцій на сторінці українського офіційного сайту.