Нова версія рішення GREYCORTEX MENDEL доступна користувачам

Наступна новина

Компанія ESET — лідер у галузі інформаційної безпеки — представляє нову версію MENDEL, рішення для аналізу мережевого трафіку компанії GREYCORTEX. Крім розширення кількості вбудованих інтеграцій з брандмауерами та підтримки ще більшої кількості протоколів, версія 3.2 володіє покращеними можливостями огляду мережі та важливих інцидентів безпеки завдяки зручній та функціональній інформаційній панелі.

Варто зазначити, що компанія GREYCORTEX є учасником програми співпраці ESET Technology Alliance, основна мета якої — розширення захисту корпоративних користувачів за допомогою ІТ-рішень із безпеки, які легко інтегруються з продуктами ESET.

Рішення MENDEL забезпечує розширений аналіз мережевого трафіку, моніторинг продуктивності, виявлення загроз на ранніх етапах та забезпечує повну видимість кожного пристрою в мережі. Завдяки цьому ІТ-спеціалісти отримують не лише покращене виявлення загроз, але і повний контроль над мережею для розслідування інцидентів у сфері безпеки.

Основні новинки версії 3.2:

  • Нова інформаційна панель із вдосконаленим оглядом мереж та виявлених загроз, відображенням нових подій із хостами за рівнем ризику, а також оптимізованою панеллю безпеки з доданими графіками та категоріями. Новинки допоможуть пришвидшити та покращити ефективність розуміння поточного стану мережі, зберігаючи здатність MENDEL виявляти загрози та аномальну поведінку на рівні пакетів.
  • Можливість пошуку конкретних даних програми в потоках.
  • Вбудована інтеграція з інструментами брандмауера Juniper Networks (на додаток до Fortinet та Mikrotik).
  • Додаткові синтаксичні аналізатори для протоколів TELNET, LDAP та SNMP.

Більш детальна інформація про продукт доступна на сторінці українського офіційного сайту.

Крім цього, детальніше про ESET Technology Alliance можна дізнатися за посиланням.