Нова версія рішення Safetica доступна користувачам

Наступна новина

Компанія ESET — лідер у галузі інформаційної безпеки — представляє нову версію Safetica —рішення для запобігання втраті даних. У версії 8.3 додана можливість виявлення за змістом в основних модулях DLP: категоріях даних Safetica та політиках безпеки.

Завдяки ряду вдосконалень користувачі можуть захищати окремі категорії конфіденційних даних. Для цього необхідно створити нову категорію конфіденційних даних, обрати її в налаштуваннях та пов'язати з нею необхідну політику безпеки.

Категорії конфіденційних даних дозволяють динамічно виявляти заданий вміст файлів під час роботи користувача. Для налаштування категорій не потрібно встановлювати складні правила для опису важливої інформації. Тепер можна просто встановити тип вмісту, який необхідно захистити із використанням вбудованих алгоритмів та словників Safetica або власних ключових слів та регулярних виразів.

Інформація, яка відноситься до нової  категорії конфіденційних даних, виявляється динамічно, а до неї одразу застосовуються відповідні політики безпеки, що значно спрощує початкове налаштування DLP та подальше використання.

Крім цього, Safetica можна навчити розуміти сторонню класифікацію даних у випадку її наявності. Таким чином попередньо класифіковані конфіденційні дані будуть динамічно виявлятися у файлах, з якими працює користувач.

Новий пошук даних за допомогою категорій — це швидкий і простий спосіб пошуку, виявлення та захисту важливих даних без додаткового залучення ІТ-спеціалістів.

Поряд з цим, як і раніше, можна використовувати контекстний пошук даних, який доцільно застосовувати для неструктурованих даних. З метою покращення цього типу пошуку було додано нові налаштування для виправлення деяких помилок під час копіювання даних із файлів.

Крім цього, нова версія дозволяє управляти та контролювати доступ до веб-сайтів та програм через інструмент WebSafetica. Завдяки функції Політики додатків та веб-сайтів можна заблокувати або дозволити доступ до окремих веб-сайтів та програм, наприклад ігор, соціальних мереж, сторінок з нелегальним вмістом. Політики можуть застосовуватися для певних відділів, команд або за потреби окремих осіб. Доступ до мережі Інтернет також можна заблокувати за допомогою єдиного правила, при цьому створивши винятки для окремих підрозділів.

Нагадаємо, Safetica — це економічно ефективне, просте у використанні рішення для аудиту та запобігання витокам даних (DLP), моніторингу продуктивності працівників та ефективності використання ресурсів компанії. Продукт також захищає компанії від спланованих або випадкових витоків даних, шкідливих дій працівників компанії, падіння продуктивності, BYOD небезпек та іншого.

Варто зазначити, що якість та відповідність технічним вимогам рішення Safetica підтверджено Державною службою спеціального зв'язку та захисту інформації України. Експертні висновки дають можливість використовувати продукт в державних установах, а також у всіх фінансових, міжнародних та інших організаціях, які можуть використовувати тільки сертифіковані програмні продукти.

Продукт Safetica є учасником програми співпраці ESET Technology Alliance, основна мета якої — розширення захисту корпоративних користувачів за допомогою ІТ-рішень з безпеки, які легко інтегруються з продуктами ESET.

Більш детальна інформація про продукт доступна на сторінці українського офіційного сайту.

Крім того, детальніше про ESET Technology Alliance Ви можете дізнатися за посиланням.