Нова версія продуктів для дому доступна для завантаження

Наступна новина

Компанія ESET — лідер у галузі інформаційної безпеки — повідомляє про вихід нової версії флагманських продуктів для домашніх користувачів. Основними новинками 12 версії стало вдосконалення захисту Інтернету речей (IoT), звіти про безпеку та надшвидка інсталяція. Крім цього, продукти збалансовано поєднують швидкість роботи, точність виявлення та зручність використання, що підтверджено результатами багатьох незалежних тестувань.

За попередніми прогнозами, до 2025 року кількість підключених до мережі Інтернет пристроїв у всьому світі становитиме понад 75 мільярдів. Усі ці пристрої, від домашньої смарт-техніки до електронних засобів для контролю медичних показників, можуть стати потенційними цілями кіберзагроз. Із зростанням кількості електронних пристроїв у повсякденному житті, збільшується й кількість конфіденційних даних у мережі, а також точок входу в мережу Інтернет.

«Хакери використовуватимуть збільшення кількості пристроїв, підключених до мережі Інтернет, для своїх цілей, тому користувачі більше не можуть продовжувати нехтувати кібербезпекою. Додавання функції захист IoT у продукти для домашніх користувачів дозволить належним чином захистити пристрої та роутери, за допомогою яких користувачі підключаються до мережі Інтернет, — коментує Дмитро Федоренко, провідний менеджер відділу роботи з партнерами та клієнтами ESET в Україні. — Завдяки цьому користувачі ESET можуть відчувати себе в безпеці».

Як і раніше, користувачі можуть обрати продукт ESET NOD32 Antivirus для забезпечення базового захисту комп’ютера, ESET Internet Security з додатковими рівнями безпеки для захисту від шкідливого програмного забезпечення та ESET Smart Security Premium для досвідчених користувачів, які шукають сучасний захист від загроз та розширені функції, серед яких — Захист даних за допомогою шифрування та Управління паролями.

Завдяки технології машинного навчання та 30-річному досвіду компанії на ринку всі продукти ESET мінімально впливають на роботу системи та майже непомітно працюють у фоновому режимі. Однією з ключових особливостей для користувачів є можливість здійснювати зручне й надшвидке сканування незалежно від операційної системи комп’ютера.

«Продукти ESET створені таким чином, щоб забезпечити перевагу над вбудованим захистом Windows та показати користувачам, що багаторівневий підхід до кібербезпеки забезпечує виявлення навіть надскладних загроз», — зазначає провідний менеджер відділу роботи з партнерами та клієнтами ESET в Україні.

Основні новинки 12 версії продуктів:

  • Завдяки можливості запросити друга тепер можна рекомендувати продукти ESET своїм знайомим. Зокрема, поділившись унікальним посиланням із другом, користувач може безкоштовно подовжити дію ліцензії на місяць.
  • Звіти про безпеку, які містять повний огляд виявлених та заблокованих продуктами ESET загроз, створюються у фоновому режимі без впливу на швидкість роботи системи. Користувачі можуть обрати серед п'яти заздалегідь заданих елементів залежно від власних пріоритетів та отримувати дані про роботу таких функцій, як Захист інформації, Управління паролями, Антикрадій або Батьківський контроль.
  • Надшвидка інсталяція дозволяє заощадити до 40% часу на встановлення. Тепер інсталяція нових продуктів ESET займає лише декілька секунд.
  • Вдосконалена функція Захист домашньої мережі дозволяє користувачам перевірити підключені до роутера смарт-пристрої на наявність уразливостей і пропонує можливі виправлення. Також користувачі можуть сканувати порти та вбудовані програми на наявність уразливостей, шкідливі домени, знаходити слабкі паролі або паролі за замовчуванням для роутера та виявляти шкідливі програми.
  • Відповідність Загальному регламенту про захист даних (GDPR). Усі продукти ESET створені з дотриманням вимог GDPR щодо обробки персональних даних та забезпечують конфіденційність особистої інформації користувачів.

Дізнатися більше про функції та завантажити нові версії продуктів можна за посиланнями: