Продукти ESET отримали експертні висновки ДССЗЗІ України

Наступна новина

Компанія ESET — лідер у галузі інформаційної безпеки — повідомляє про те, що ряд продуктів ESET для корпоративних користувачів отримав експертні висновки Державної служби спеціального зв'язку та захисту інформації України. Зокрема результати експертизи підтвердили відповідність рішень ESET Enterprise Inspector, ESET Endpoint Encryption Pro, ESET Secure Authentication, Safetica нормативним документам щодо засобів технічного захисту інформації в Україні.

Продукти дозволяють посилити захист корпоративного середовища та забезпечити додатковий захист конфіденційних даних. Так завдяки ESET Enterprise Inspector користувачі можуть виявляти та відслідковувати приховані загрози, швидко реагуючи на проблеми безпеки в мережі. А у випадку виявлення інцидентів безпеки ESET Enterprise Inspector використовує передові методи контролю або оцінки підозрілих процесів та поведінки, порушень політики та аномалій, а також надає детальну інформацію та рекомендації.

Також результати експертизи підтвердили відповідність нормативним документам рішення для шифрування — ESET Endpoint Encryption Pro. Продукт забезпечує дотримання вимог конфіденційності завдяки шифруванню, яке легко впроваджується та мінімально впливає на продуктивність системи. Рішення надає повне віддалене управління ключами шифрування робочих станцій та політикою безпеки для файлів на жорстких дисках, портативних пристроях та в електронних повідомленнях.

У той же час продукт ESET Secure Authentication дозволить забезпечити надійну аутентифікацію користувачів під час доступу до корпоративних ресурсів і конфіденційної інформації. Рішення підтримує мобільні додатки, сповіщення, фізичні токени та SMS для доставки одноразового пароля (OTP), а також спеціальні методи.

Крім цього, Державна служба спеціального зв'язку та захисту інформації України підтвердила якість та відповідність технічним вимогам продукту Safetica. Продукт вирішує проблему та надає повний DLP пакет, який охоплює широкий спектр загроз безпеки, спричинених людським фактором. Safetica також захищає компанії від спланованих або випадкових витоків даних, шкідливих дій працівників, падіння продуктивності, BYOD небезпек та іншого.

Варто зазначити, що експертні висновки дають можливість використовувати продукти ESET в державних установах, а також у всіх фінансових, міжнародних та інших організаціях, які можуть використовувати тільки сертифіковані програмні продукти.

Переглянути експертні висновки можна за посиланнями:

Усі експертні висновки доступні на сторінці офіційного сайту.