ESET запускає нове рішення для віддаленого управління на основі хмари

Наступна новина

Компанія ESET — лідер у галузі інформаційної безпеки — повідомляє про запуск ESET Cloud Administrator — рішення для віддаленого управління захистом на основі хмарних технологій, спеціально розробленого для малого та середнього бізнесу.

За даними дослідження компанії Gallagher, майже кожне п'яте підприємство малого та середнього бізнесу постраждало внаслідок зовнішніх загроз безпеки протягом останніх двох років, тоді як майже половина (44%) вважають, що протягом наступних 12 місяців вони можуть зіштовхнутися з кіберзагрозами. Для більшості таких підприємств проблемою є відсутність ресурсів, бюджету та знань для належної протидії сучасним шкідливим програмам.

Консоль управління на основі хмарних технологій ESET Cloud Administrator дозволяє централізовано управляти такими рішеннями для захисту, як ESET Endpoint Antivirus, ESET Endpoint Security для Windows, ESET Endpoint Antivirus, ESET Endpoint Security для macOS та ESET File Security для Microsoft Windows Server. Завдяки хмарним технологіям ESET Cloud Administrator пропонує підприємствам малого та середнього бізнесу зручний та швидкий сервіс із можливістю з'єднання з будь-яким пристроєм незалежно від його місцезнаходження.

Інтуїтивно зрозумілий інтерфейс рішення та простий процес розгортання на робочих станціях, дозволяє ІТ-адміністраторам управляти безпекою компанії без спеціальних навичок. Крім розгортання та управління, ESET Cloud Administrator забезпечує звітність щодо інцидентів безпеки та загальної продуктивності продуктів ESET, встановлених в корпоративній мережі.

Для використання ESET Cloud Administrator не потрібно встановлювати додаткові сервери управління. Рішення відразу готове до використання та здійснює оновлення у фоновому режимі без допомоги ІТ-спеціалістів. Крім цього, ESET Cloud Administrator не потребує залучення додаткового ІТ-персоналу або апаратного забезпечення, значно знижуючи витрати для малого та середнього бізнесу.

«Рішення для ІТ-захисту малих та середніх компаній має бути простим та надійним у використанні, а також мінімально впливати на бізнес-процеси підприємств, — розповідає менеджер з продуктів ESET для корпоративних користувачів. — Іншим ключовим моментом є вартість. Користувачі потребують технології відповідно до свої потреб за доступною ціною. Для них ESET тепер пропонує чудове рішення, яке підходить для їх мережевої інфраструктури та забезпечує повний захист з можливістю управління з єдиної консолі».

ESET Cloud Administrator вже доступний для користувачів у різних країнах світу, в тому числі і в Україні, у складі наступних комплексних рішень:

Детальна інформація про ESET Cloud Administrator доступна на сторінці офіційного українського сайту.