Компанія ESET спільно з Canon IT Solutions відкрили новий офіс в Японії

Наступна новина

Компанія ESET, лідер у галузі інформаційної безпеки, та Canon IT Solutions («CITS»), ексклюзивний партнер ESET в Японії, оголосили про спільне відкриття нового офісу в Токіо, який офіційно розпочав роботу 1 вересня 2018 року. Метою представництва є розширення присутності ESET на ринку Японії та посилення захисту користувачів за допомогою інноваційних рішень як для корпоративних, так і для домашніх користувачів.

«Запуск офісу ESET зміцнює наше зобов'язання розвивати середовище кібербезпеки в цій країні та забезпечувати інноваційні рішення відповідно до вибагливих потреб користувачів», — розповідає Річард Марко, генеральний директор ESET.

«Ми сприяли розвитку компанію ESET шляхом забезпечення передпродажної та післяпродажної підтримки продуктів ESET із глибоким розумінням потреб користувачів. Із відкриттям офісу ESET в Японії ми прагнемо розширити співпрацю для надання користувачам якісних рішень та послуг», — розповідає президент та головний виконавчий директор CITS.

CITS як ключовий партнер у розширенні присутності ESET в Японії продовжуватиме співпрацювати з ESET для посилення позиції рішень для захисту, які збалансовано поєднують високу точність виявлення та мінімальний вплив на систему.