ESET представляє нову продуктову лінійку для корпоративних користувачів

Наступна новина

Компанія ESET — лідер у галузі інформаційної безпеки — представляє нову лінійку продуктів для посилення захисту малих та середніх підприємств, а також забезпечення більш високого рівня безпеки корпорацій. Зокрема для корпоративних користувачів стала доступна версія 7 продуктів ESET для захисту робочих станцій та серверів, а також абсолютно нові рішення, які розширюють можливості управління ризиками кібербезпеки.

Однією з головних новинок продуктової лінійки стало рішення ESET Dynamic Threat Defense — вбудована хмарна пісочниця, яка здійснює миттєвий аналіз «0-денних» загроз та програм-вимагачів, попереджаючи їх проникнення в корпоративну мережу. Продукт забезпечує ще один рівень безпеки, доповнюючи рішення ESET для захисту робочих станцій та поштових серверів.

Як зазначає незалежна дослідницька компанія Forrester, «користувачі хочуть використовувати комплексне рішення для захисту, яке б об'єднувало в собі велику кількість можливостей та мінімізувало складність процесів, коли це можливо» . Нове покоління рішень ESET дозволяє задовольнити цю потребу та пропонує додаткові переваги.

Зокрема до оновленої лінійки рішень для корпоративних користувачів увійшло рішення ESET Security Management Center, яке є новою версією відомої онлайн-консолі ESET Remote Administrator. Оновлений продукт для віддаленого управління забезпечує не тільки повний огляд мережі та управління безпекою з однієї консолі, але і можливість повного налаштування звітності та усунення загрози в один клік. Крім цього, завдяки важливим вдосконаленням у ESET Security Management Center використання всієї системи захисту стає ще простішим.

«Корпоративні користувачі все частіше потребують рішення для кібербезпеки, яке відповідало б їх певним потребам», — пояснює Журай Малчо, технічний директор компанії ESET. — «Ми переконані, що управління та налаштування рішення з безпеки мають бути простими, та пишаємось тим, що наша нова продуктова лінійка спрощує процеси та легко інтегрується у будь-яку корпоративну мережу».

Ще одним важливим рішенням для підвищення рівня кібербезпеки підприємств є інструмент для виявлення та відслідковування подій на робочих станціях — ESET Enterprise Inspector. Рішення своєчасно повідомляє спеціаліста з IT-безпеки про підозрілу активність та допомагає дослідити інцидент безпеки та миттєво відреагувати на нього. ESET Enterprise Inspector використовує передові методи контролю та оцінки підозрілих процесів, поведінки, порушень політики та аномалій, а також надає детальну інформацію та рекомендації у випадку виявлення інцидентів безпеки. Крім цього, рішення можна повністю налаштувати відповідно до потреб користувачів.

«Продукти ESET на сьогодні використовують багато великих компаній у всьому світі, — розповідає Журай Малчо. — Тепер підприємства зможуть отримати ще кращий захист для швидкого реагування в умовах зростання кількості та витонченості кібератак».

Крім нових рішень, у рамках нової продуктової лінійки була також представлена версія 7 продуктів для забезпечення безпеки робочих станцій та серверів. Використовуючи сучасні технології безпеки, рішення традиційно поєднують в собі надійний захист і зручність у використанні за умови мінімального впливу на продуктивність системи, а також покращені можливості огляду сповіщень із хмарної репутаційної системи ESET LiveGrid®. Використовуючи близько 110 мільйонів датчиків у всьому світі для отримання інформації, ESET LiveGrid® дозволяє користувачам бути впевненими у надійності інформації та звітів у консолі.

Нова версія продуктів для захисту робочих станцій та серверів вже доступна для завантаження на сторінках українського офіційного сайту:

Крім цього, до оновленої продуктової лінійки увійшли нові комплексні рішення, які дозволяють забезпечити всебічний захист корпоративної мережі підприємств різних розмірів відповідно до їх потреб, а також оптимізувати витрати на рішення безпеки.