ESET отримала звання «Strong performer» у звіті «Endpoint and Detection Response 2018» незалежної дослідницької компанії

Наступна новина

Компанія ESET — лідер в галузі інформаційної безпеки — отримала звання «Strong performer» у звіті «Forrester Wave™: Endpoint and Detection Response» за третій квартал 2018 року. ESET потрапила до списку з 12 вибраних компаній, яких запросили для участі у дослідженні Forrester як найкращих постачальників рішень для виявлення та реагування (EDR). Звіт демонструє, наскільки кожен з постачальників допомагає спеціалістам з інформаційної безпеки та ризиків зробити правильний вибір.

За словами авторів дослідження, рішення для виявлення та реагування призначені для виконання поведінкового аналізу та швидкого реагування на загрози, які часто досить швидко розповсюджуються. Зокрема у доповіді Forrester розглянуті стратегії різних постачальників програмного забезпечення і сегментовано ринок рішень EDR відповідно до трьох випадків використання:

  • Рішення для захисту робочих станцій із можливістю автоматичного виявлення загроз та простим управлінням.
  • Рішення, що розширюють можливості аналітиків для виявлення складних загроз.
  • Вендори із ключовими функціональними можливостями, вбудованими в портфоліо.

Після вивчення минулих досліджень, оцінки потреб користувачів та інтерв’ю з постачальниками та експертами Forrester для оцінки рішень для виявлення та реагування розробила комплексний набір із 20 критеріїв. Вони були згруповані за трьома категоріями: поточні пропозиції, стратегія та присутність на ринку. ESET отримала максимальну оцінку за параметром ринкового підходу в рамках стратегії.

«ESET пропонує комплексне рішення для захисту робочих станцій, а також виявлення та реагування з єдиним агентом та можливістю перегляду звітності та загроз через єдину панель віддаленого управління, яка забезпечує огляд усіх встановлених рішень ESET, — зазначається у доповіді. — «Інформація про продукти представлена просто та зрозуміло, але є і функції, які можна налаштувати відповідно до потреб досвідчених користувачів».

У висновках доповіді основна увага зосереджена на зростанні ринку рішень для виявлення та реагування. Тоді як «більшість спеціалістів із захисту та оцінки ризиків розглядають рішення для виявлення та реагування як спосіб вирішення основних проблем безпеки». Це свідчить про те, що «професіонали в галузі  захисту та оцінки ризиків довіряють постачальникам рішень EDR та вважають їх своїми стратегічними партнерами...». У звіті також наголошується, що із застарілими технологіями захисту робочих станцій та розвитком кіберзлочинності саме покращене виявлення та реагування буде ключовим критерієм успіху постачальників на ринку.

«Визнання ESET як «Strong performer» в останньому дослідженні «Forrester Wave™: Endpoint and Detection Response» демонструє наше зобов'язання забезпечити досконале рішення класу EDR. Ми надзвичайно пишаємося тим, що пропонуємо поєднання потужного захисту робочих станцій із рішенням для виявлення та реагування на загрози. На нашу думку, ця технологія є особливо важливою для забезпечення детального огляду мережі, а також покращення можливостей для виявлення та реагування користувачів ESET на загрози» — коментує Журай Малчо, технічний директор ESET.