Нова версія рішення Xopero доступна користувачам

Наступна новина

Компанія ESET — лідер у галузі інформаційної безпеки — представляє нову версію продуктів Xopero, комплексних рішень для резервного копіювання та відновлення файлів, баз даних, віртуальних середовищ та стану системи. Xopero покриває все корпоративне середовище – від робочих станцій до серверів та віртуальних середовищ.

У жовтні 2017 року Xopero — передовий європейський постачальник рішень для резервного копіювання — приєднався до  ESET Technology Alliance. Таким чином користувачі ESET отримали можливість додати резервне копіювання та відновлення даних від Xopero до власної багаторівневої системи захисту корпоративного середовища.

Xopero забезпечує безперервність та захищеність бізнесу на високому рівні завдяки надійному резервному копіюванню,  миттєвому відновленню, AES-256 бітному шифруванню та централізованому управлінню. Тому незалежно від типу збою в системі чи проблеми у роботі апаратного забезпечення, усі важливі дані завжди можуть бути відновлені за лічені хвилини.

Основні новинки версії 3.9.6:

  • Аварійне відновлення в Xopero Backup&Restore. Унікальна технологія «Smart Recovery», тепер доступна для рішення Xopero Backup&Restore. Завдяки цьому аварійне відновлення після відмови відбувається набагато швидше. Користувачі також можуть відновлювати і запускати машини безпосередньо на сервері Xopero.

Рішення Xopero тепер дозволяє автоматично адаптувати машину до віртуального середовища Virtualbox, включаючи відновлення драйверів. Крім того, користувачі плагінів Virtualbox Extension Pack можуть використовувати автоматичне з'єднання RDP (віддалений робочий стіл), коли віртуальна машина вже запущена.

  • Розширене використання резервних копій образів жорстких дисків. Відтепер користувачі можуть швидко запустити образ VM у будь-якому віртуальному середовищі. Це стало можливим завдяки змінам у процесі відновлення HDD-образу. Файли формату «.vmdk» тепер створюються разом з образом машини під час відновлення. Користувачі можуть також отримати доступ до резервних даних за допомогою інших інструментів, що підтримують цей формат (наприклад, Virtualbox).
  • Підтримка баз даних Firebird з розширенням GDBДля поліпшення зручності роботи з базами даних Firebird було додано їх підтримку з розширенням GDB та дозволено резервне копіювання  баз даних з однаковим ім’ям.
  • Покращена функція імпорту для Hyper-V. Тепер користувачі можуть імпортувати кілька машин Hyper-V відразу, а сам процес проходить на рівні віртуалізації.
  • Покращений експорт VM. Xopero дозволяє припинити експорт віртуальної машини в будь-який час. Тепер, якщо користувач вибрав невірну машину, він може закінчити експорт одним кліком.

Версія 3.9.6 володіє такими додатковими перевагами:

  • повна підтримка Windows Server 2016:
  • Xopero Image Tool як невід'ємна частина Xopero QNAP Appliance та Xopero Backup & Restore;
  • встановлення Центру управління за замовчуванням розташування каталогу встановлення;
  • нове інкрементне резервне копіювання для Hyper-V.

Більш детальна інформація про продукт доступна на сторінці українського офіційного сайту.