ESET визнана лідером у звіті «Endpoint Security Suites 2018» незалежної дослідницької компанії

Наступна новина

Компанія ESET визнана лідером відповідно до звіту «The Forrester Wave™: Endpoint Security Suites» за другий квартал 2018 року. Престижний звіт оцінює 15 найбільших постачальників IT-безпеки, зокрема їх здатність запобігати, виявляти та усувати загрози, а ESET, за підсумками аналізу, стала одним із його лідерів.

За словами авторів доповіді, дані опитування серед підприємств показують, що «найбільш поширеною проблемою» є «складність IT-середовища», а «покупці хочуть мати комплексне рішення для захисту, що об'єднує можливості та мінімізує складність, коли це можливо». У звіті в профілі ESET також вказується: «В цілому, ESET найкраще підходить для підприємств, які шукають комплексне рішення, для роботи з яким достатньо низького рівня компетентності».

Для оцінки стану ринку комплексних рішень для захисту робочих станцій та порівняння вендорів Forrester оцінює сильні та слабкі сторони провідних постачальників. Після перегляду минулих досліджень, оцінки потреб користувачів та інтерв’ю з постачальниками та експертами Forrester розробила комплексний набір із 21 критерію, об'єднавши їх у три категорії:

  • Поточні пропозиції. Позиція кожного продавця на вертикальній осі графіку Forrester Wave™ вказує на сильні сторони їх поточної пропозиції. Основні критерії для цього аналізу включають запобігання інфікуванню шкідливим програмним забезпеченням та експлойтами, виявлення поведінки та продуктивність продукту, які Forrester оцінювала, використовуючи відгуки клієнтів та результати тестувань інших компаній.
  • Стратегія. Розміщення на горизонтальній осі свідчить про сильні сторони стратегій постачальників. Forrester оцінює корпоративну візію та фокус, середовище безпеки та асортимент продуктів.
  • Присутність на ринку. Представлена розміром маркерів на графіку, оцінка присутності на ринку враховує базу клієнтів вендора та присутність ліцензійного партнера.

Відповідно до звіту Forrester Wave™, спеціалістам з IT-безпеки потрібне комплексне рішення для захисту, яке ефективно усуває сучасні загрози та знижує складність використання. Поряд з цим, користувачі ESET постійно надають оцінку «вище середнього» компанії під час використання продукту. Forrester також прийшла до висновку, що довіра є критично важливою на ринку IT-безпеки, стверджуючи, що покупці хочуть довіряти своїм постачальникам безпеки як стратегічним партнерам і як розпорядникам своїх даних. Отримання найвищого балу за критерієм залучення громадськості ще раз, на думку спеціалістів ESET, підтверджує успіх ESET.

«Ми віримо, що визнання ESET лідером в останньому звіті Forrester «Endpoint Security Suite Wave» і подальший успіх компанії в цілому в цій галузі демонструє відданість ESET забезпеченню підприємств преміум-захистом. Місія компанії полягає у постійному забезпеченні впевненості у надійності захисту під час використання програмного забезпечення ESET, особливо в сучасному складному та мінливому світі», — зазначає Журай Малчо, технічний директор компанії ESET.