Нова версія рішення GREYCORTEX MENDEL доступна користувачам

Наступна новина

Компанія ESET — лідер у галузі інформаційної безпеки — представляє нову версію MENDEL, рішення для аналізу мережевого трафіку компанії GREYCORTEX. Версія 3.1 володіє новими функціями та можливостями, які покращують виявлення загроз та реагування на інциденти спеціалістами із IT-безпеки.

Компанія GREYCORTEX є учасником програми співпраці ESET Technology Alliance, основна мета якої — розширення захисту корпоративних користувачів за допомогою ІТ-рішень із безпеки, які легко інтегруються з продуктами ESET.

Рішення MENDEL забезпечує розширений аналіз мережевого трафіку, моніторинг продуктивності, виявлення загроз на ранніх етапах та забезпечує повну видимість кожного пристрою в мережі. Завдяки цьому ІТ-спеціалісти отримують не лише покращене виявлення загроз, але і повний контроль над мережею для розслідування інцидентів у сфері безпеки.

Основними новинками версії 3.1 стали новий модуль NetFlow, інтеграція із зовнішніми пристроями, покращена обробка помилкових спрацювань за замовчуванням та вдосконалення інтерфейсу.

Зокрема нове діалогове вікно управління помилковими спрацюваннями для зручності використання, включаючи обробку помилкових спрацювань за замовчуванням та відслідковування об’єкта, дає можливість заощаджувати час на відпрацювання інцидентів та покращувати ефективність виявлення на схожих пристроях.

Для швидшого оброблення даних NetFlow із існуючої інфраструктури, де встановлення сенсора MENDEL недоцільно, у новій версій було додано новий модуль Netflow.

А завдяки вдосконаленням системи плагінів для повідомлення про події у зовнішні системи, такі як роутери, брандмауери, а також використанню стандартних скриптів із параметрами користувачі мають можливість блокувати з'єднання на брандмауері безпосередньо з інтерфейсу MENDEL.

Більш детальна інформація про продукт доступна на сторінці українського офіційного сайту.

Крім того, детальніше про ESET Technology Alliance можна дізнатися за посиланням.