ESET визнана лідером та провідним постачальником IT-безпеки в Центральній та Східній Європі

Наступна новина

Компанія ESET визнана провідним постачальником рішень для захисту робочих станцій у Центральній та Східній Європі (CEE), який володіє найбільш значним сегментом щорічної частки ринку. Відповідно до звіту  IDC Endpoint security software market shares 2017, частка ринку ESET у регіоні CEE становить 37,5%, випереджаючи всіх конкурентів [1]. За оцінками IDC, компанія ESET отримала близько 90 мільйонів доларів США від загальних доходів IT-безпеки, зафіксованих у регіоні у 2017 році, як результат досягнувши 13,5% річного зростання. ESET також входить до «визнаних лідерів» IDC, до яких відносяться великі організації з розширеними центрами досліджень та розробок, надійними комплексними рішеннями для захисту та значними інвестиціями в інновації.

«Технологія ESET походить з Центральної Європи, зокрема перше програмне забезпечення ESET було розроблене в Словаччині понад 30 років тому, тому збереження статусу регіону CEE як нашої фортеці додає нам ентузіазму. Ми пишаємося тим, що надаємо провідні рішення в галузі IT-безпеки, розроблені в Європейському Союзі, та задоволені розширенням своєї присутності в Європі, включаючи швидко зростаючі ринки Західної Європи», — розповідає Мирослав Мікуш, директор із продажів та маркетингу компанії ESET у регіоні EMEA.

Штаб-квартира ESET розташована в Центральній Європі, а частка ринку компанії в країнах CEE становить 37,5% відповідно до нещодавніх звітів IDC про стан ринку. Крім цього, за даними цієї аналітичної організації, ESET займає шосте місце в усьому світі.

IDC також виділяє шифрування та двофакторну аутентифікацію компанії ESET у своїй доповіді, які є ключовими елементами вже чинного Загального регламенту про захист даних (GDPR). «І двофакторна аутентифікація, і шифрування доступні клієнтам ESET у сегменті середнього бізнесу завдяки прийнятній ціні та рівню складності, а також простоті використання… Пропозиція, яка обіцяє значне покращення безпеки даних для користувачів ESET», — зазначає Марк Чайлд, менеджер досліджень IDC в ​​CEE та автор цього звіту.

[1] Mарк Чайлд, менеджер досліджень, Software, Central and Eastern Europe Endpoint Security Software Market Shares, 2017 (дані про стан ринку для 2017) доступний на веб-сайті IDC.