ESET представляє два нові плагіни для партнерів програми MSP

Наступна новина

Компанія ESET — лідер у галузі інформаційної безпеки — повідомляє про запуск нових плагінів — ESET Direct Endpoint Management для SolarWinds N-Central та ESET Direct Endpoint Management для Autotask (тепер Datto).

Один з плагінів для віддаленого управління та моніторингу інтегрується з консоллю SolarWinds N-central, прискорюючи та покращуючи процес інсталяції шляхом встановлення прямого підключення до робочих станцій із встановленими рішеннями ESET. Інший плагін для Autotask AEM також встановлює пряме з'єднання між робочими станціями із продуктами ESET та популярною панеллю інструментів.

Завдяки використанню плагінів ESET Direct Endpoint Management учасникам програми MSP більше не потрібно встановлювати ESET Remote Administrator або використовувати для управління додаткові сервери чи проміжну консоль. Таким чином партнери можуть швидко перейти до використання переваг програми MSP та уникнути ряду труднощів, спричинених складністю інтеграції.

«Компанія ESET прагне допомагати учасникам програми MSP надавати послуги відповідно до потреб користувачів, — розповідає Джеронімо Варела, директор з глобальних продажів компанії ESET. — Позитивні відгуки про плагіни ESET Direct Endpoint Management вже стали підтвердженням, що наші зусилля були не марні. У свою чергу, розширення функціоналу для клієнтів Autotask та SolarWinds N-Central стане чудовим доповненням до існуючого інструментарію».

Нові плагіни для віддаленого управління та моніторингу розширюють портфель рішень ESET для партнерів MSP, пропонуючи інтеграцію з кількома популярними на сьогодні консолями.

«Завдяки плагіну ESET для Autotask компанія ESET вивела на новий рівень можливості, які можна реалізувати за допомогою плагінів AEM. Під час співпраці ми були вражені тим, як спеціалісти ESET використовують свої знання про AEM на користь користувачів. Вони докладають багато зусиль для покращення ефективності процесу підтримки та управління безпекою під час використання рішень ESET та AEM у поєднанні», — зазначив Матте Сміт, директор з управління продуктами Autotask.

Ці два плагіни ще більше розширюють можливості для партнерів програми MSP, а загальна кількість плагінів тепер збільшилася до трьох.

Більш детальна інформація про MSP та плагіни доступна за посиланням.