ESET зайняла топові позиції у незалежних тестуваннях AV-Comparatives та AV-TEST

Наступна новина

Компанія ESET — лідер у галузі інформаційної безпеки — отримала високий бал у незалежних тестуваннях, продемонструвавши відсутність помилкових спрацювань та низький вплив рішень на продуктивність системи користувачів Windows та Mac.

Кожного року незалежна організація AV-Comparatives оцінює кращі продукти у галузі IT-безпеки та нагороджує постачальників за результатами серії відкритих тестувань золотими, срібними та бронзовими відзнаками у п'яти різних категоріях. Цього року продукт ESET Internet Security отримав «золоті» нагороди за продуктивність та відсутність помилкових спрацювань.

Варто зазначити, що у тестуваннях антивірусних рішень наявність помилкових спрацювань є не менш важливою, ніж ретельність виявлення. Навіть одне помилкове спрацювання може потребувати значних ресурсів для вирішення проблеми, а також спричинити втрату важливих даних або недоступність системи. За результатами широкомасштабних тестувань протягом 2017 року спеціалісти AV-Comparatives виявили відсутність помилкових спрацювань у продукті ESET та відзначили його «золотою» нагородою. На відміну від ESET, рішення інших виробників не справились з цим завданням на відмінно.

Також організація підкреслила низький вплив ESET Internet Security на продуктивність системи під час виконання завдань за результатами двох тестувань протягом минулого року. Таким чином продукт здобув ще одну «золоту» нагороду уже в іншій категорії. Дослідники AV-Comparatives зазначили, що рішення ESET є «дуже простим у використанні завдяки досконалому інтерфейсу користувача та брандмауеру з автоматичною конфігурацією».

Крім цього, інший продукт ESET Endpoint Security для macOS отримав відзнаку у незалежному оцінюванні організації AV-TEST. На думку спеціалістів з безпеки, користувачі Mac все частіше стають цілями хакерів, а кількість цілеспрямованих загроз, орієнтованих на Mac, зростає. Cаме тому користувачам цієї операційної системи важливо обрати рішення, яке задовольняє потреби у надійному захисті та не впливає на продуктивність їх пристроїв. Незалежне тестування організацією AV-TEST підтвердило відповідність продукту ESET Endpoint Security для macOS очікуванням користувачів Mac.

Серед протестованих рішень для корпоративних користувачів продукт ESET показав досконале виявлення, визначивши та заблокувавши всі 514 загроз для macOS. Крім цього, спеціалістів AV-TEST вразили низький рівень помилкових спрацювань у рішенні ESET, а також фільтрація понад 700 «потенційно небажаних програм». Фактично, продукт ESET Endpoint Security для macOS виявляє від 98% до 100% таких програм, забезпечуючи відмінний захист користувачів.

Детальнішу інформацію про звіт AV Comparatives за підсумками 2017 року можна знайти за посиланням.

Для ознайомлення із звітом AV-TEST перейдіть на сторінку офіційного сайту організації.