Mobile World Congress 2018: ESET представила нове рішення для захисту смарт ТВ

Наступна новина

Компанія ESET — лідер у галузі інформаційної безпеки — взяла участь у щорічній виставці мобільних технологій GSMA Mobile World Congress 2018, на якій представила новітнє рішення ESET Smart TV Security для захисту смарт-телевізорів, а також нову версію продукту ESET Mobile Security для Android.

Світовий конгрес є найбільшою подією у світі мобільних технологій, у рамках якої провідні світові виробники демонструють власні найновіші розробки та інноваційні продукти. Цього року виставка проходила з 26 лютого до 1 березня 2018 року в Барселоні, зібравши близько 2300 компаній-учасників та понад 110 тисяч відвідувачів.

Однією з топових тем для обговорення під час CES 2018 були смарт-пристрої, кількість яких стрімко збільшується. Володіючи конфіденційними даними про повсякденне життя користувачів, Інтернет речей стає привабливою ціллю для кіберзлочинців та становить потенційну небезпеку для їхніх власників.

«Оскільки на ринку з'являється все більше підключених до мережі Інтернет пристроїв, ризик для домашніх користувачів та бізнесу також зростає, — розповідає Журай Малчо, головний технічний директор ESET. — Mobile World Congress є ідеальною платформою для того, щоб ми могли представити провідні розробки та останні дослідження щодо конфіденційності даних для покращення захисту користувачів у майбутньому».

Цього року під час виставки спеціалісти ESET зосередилися на захисті екосистеми Інтернет речей, що є одним із пріоритетних завдань у сучасному цифровому світі. Зокрема у рамках Mobile World Congress 2018 компанія ESET представила нове рішення для захисту смарт-телевізорів з операційною системою Android — ESET Smart TV Security. Продукт захищає пристрої від шкідливих програм для Android, перешкоджає інфікуванню програмами-вимагачами та запобігає спробам крадіжки конфіденційної інформації.

Також під час виставки спеціалісти ESET презентували нову версію рішення для захисту мобільних пристроїв – ESET Mobile Security для Android, яка забезпечує ще вищий рівень безпеки конфіденційних даних власників смартфонів та планшетів. Новинкою версії стала функція блокування додатків, яка захищає програми від несанкціонованого доступу за допомогою використання PIN-коду або відбитка пальців. Для ще більшої продуктивності роботи у новій версії також було вдосконалено модуль Антикрадій та сканування СD-картки на наявність загроз, додано захист від видалення за допомогою паролю та поліпшено інтерфейс для зручності роботи користувача.

Для отримання інформації про новий продукт ESET Smart TV Security перейдіть за посиланням.

Інформацію про нову версію ESET Mobile Security для Android можна знайти на офіційному українському сайті.