ESET представляє новий плагін для партнерів програми MSP

Наступна новина

Компанія ESET — лідер у галузі інформаційної безпеки — повідомляє про запуск нового плагіна для віддаленого управління та моніторингу — ESET Direct Endpoint Management, який прискорює та спрощує процеси інсталяції рішень ESET для партнерів програми ESET Managed Service Provider (MSP).

Зокрема ESET Direct Endpoint Management встановлює пряме з'єднання між робочими станціями із встановленим рішенням ESET та консоллю ConnectWise Automate. Створений спільно з компанією ConnectWise, плагін використовує наявний агент ConnectWise для спрощення розгортання та управління без впливу на продуктивність та функціональність.

Варто зазначити, що компанія ESET наразі вже має плагін, який з'єднує інструмент для віддаленого управління ESET Remote Administrator та ConnectWise Automate. Однак у новій версій учасникам програми MSP не потрібно встановлювати ESET Remote Administrator або використовувати для управління додаткові сервери чи проміжну консоль. Завдяки цьому партнери можуть швидко перейти до використання переваг програми MSP та уникнути ряду труднощів, спричинених складністю інтеграції.

«Ми тісно співпрацювали з ESET протягом багатьох років, тому переконались, що маємо справу з перевіреною та надійною технологічною компанією, — зазначає Травіс Віньйо, директор із розвитку каналів продажу та альянсів для ConnectWise. — Цей новий плагін демонструє готовність спеціалістів ESET постійно вдосконалювати інструментарій для покращення всієї системи безпеки».

«Ми розуміємо, наскільки важливою є співпраця з партнерами програми MSP, та хочемо допомогти їм уникнути труднощів, з якими вони можуть зіштовхнутися, — розповідає Джеронімо Варела, директор з глобальних продажів ESET. — Саме тому поряд з вдосконаленням провідних рішень для захисту ми зосередили увагу на розробці найкращих інструментів, щоб партнери змогли ефективно надавати послуги високої якості та виправдовувати довіру своїх користувачів».

Більш детальна інформація про новий плагін ESET Direct Endpoint Management доступна за посиланням.