ESET — єдиний «Претендент» у рейтингу «Magic Quadrant»

Наступна новина

Компанія ESET — лідер у галузі інформаційної безпеки — визнана «Претендентом» у рейтингу розробників платформ для захисту робочих станцій «Gartner Magic Quadrant for Endpoint Protection Platforms»*. За результатами оцінювання Gartner, яке базувалося на здатності до реалізації та повноті бачення компанії, ESET cтала єдиним постачальником у категорії «Претендент» («Challenger»). На думку спеціалістів ESET, відповідна позиція у рейтингу відображає послідовність у покращенні захисту корпоративних користувачів.

 «Захист робочих станцій вдосконалюється для вирішення більшості завдань адаптивної архітектури безпеки Gartner, таких як посилення безпеки, розслідування, виявлення та реагування на інциденти. У свою чергу, керівники, відповідальні за безпеку та управління ризиками, мають бути впевнені в тому, що їх постачальники для захисту робочих станцій розвиваються досить швидко для реагування на сучасні загрози», — йдеться у звіті «Gartner Magic Quadrant for Endpoint Protection Platforms».

«Ми вважаємо, що наша позиція є підтвердженням безперервного прогресу у забезпеченні найкращого захисту для корпоративних користувачів з мінімальним впливом на продуктивність системи та відсутністю додаткових витрат, — коментує головний директор ESET із розвитку бізнесу. — Підприємства можуть довіряти компетентності та знанням спеціалістів ESET, тоді як позиція в «Magic Quadrant», на нашу думку, відображає розвиток компанії ESET як глобального постачальника в галузі інформаційної безпеки».

Як зазначається у Gartner IT Glossary, «Magic Quadrant» пропонує візуальне відображення стану, глибокий аналіз та дієві поради, що дають змогу ознайомитись із напрямком ринку, його зрілістю та учасниками. Дослідження порівнює постачальників на основі стандартних критеріїв і методології Gartner. Кожен звіт доповнюється графіком із описом ринку за допомогою двовимірної матриці, яка оцінює постачальників на основі повноти бачення та здатності до реалізації**.

Отримати безкоштовну копію звіту та переглянути позицію ESET в рейтингу «Magic Quadrant» можна за посиланням.

*Джерело: Gartner, “Magic Quadrant for Endpoint Protection Platforms,” Ian McShane, Avivah Litan, Eric Ouellet, Prateek Bhajanka, 24 січня 2018 р.
** Джерело: Gartner IT Glossary, www.gartner.com/it-glossary/magic-quadrant. 
Звертаємо увагу! Gartner не надає підтримки жодному постачальнику, продукту чи послузі, представлених у своїх публікаціях. Дослідження Gartner базується на думках дослідницької організації Gartner і не повинні розглядатися як констатація факту. Компанія Gartner не дає будь-яких гарантій, прямих або непрямих, відносно застосування даного дослідження для досягнення конкретних цілей.