ESET отримала найвищі нагороди від незалежних експертів

Наступна новина

Компанія ESET — лідер в галузі проактивного виявлення — отримала ряд відзнак від провідних тестувальників програмного забезпечення, підтвердивши позицію найбільш надійного постачальника рішень для захисту корпоративної мережі.

Зокрема продукт ESET Endpoint Security здобув максимальний бал за підсумками виявлення, блокування, нейтралізації загроз у тестуванні авторитетної лабораторії SE Labs. Досягнувши найкращого результату за показниками «точність захисту», «легітимна точність» та «загальна точність», рішення отримало максимальну нагороду AAA за надійний захист корпоративних користувачів без збоїв роботи.

Під час випробування спеціалісти SE Labs проаналізували ряд популярних рішень на ринку антивірусного захисту, спрямувавши на всі протестовані програми однаковий набір цілеспрямованих атак. У той же час використання добре відомих шкідливих технік допомогло забезпечити максимальну схожість тестування з умовами реального середовища.

У свою чергу, спеціалісти незалежної організації AV-Comparatives у звіті за жовтень 2017 року відзначили зручність графічного інтерфейсу рішення ESET Endpoint Security, який полегшує щоденні завдання, дозволяє легко контролювати безпеку мережі та виявлені загрози.

«Ми пишаємося тим, що розробляємо продукти, які забезпечують надійний захист корпоративного середовища, при цьому мінімально впливаючи на роботу систем. Отримані нагороди ще раз підтвердили наш статус провідного постачальника антивірусного програмного забезпечення. У час, коли Інтернет-загрози становлять велику небезпеку для користувачів усього світу, підприємства мають бути впевненими у надійності захисту власної корпоративної мережі, і саме до цього ми прагнемо», — розповідає менеджер із корпоративних продуктів ESET.

Варто зазначити, що ESET Endpoint Security забезпечує багаторівневий захист від різноманітних шкідливих програм та фішингових атак, запобігаючи несанкціонованому доступу до систем користувачів. Детальнішу інформацію про продукт можна знайти на українському офіційному сайті.