AV-Comparatives підтверджує мінімальний вплив ESET на систему

Наступна новина

Компанія ESET — лідер у галузі проактивного виявлення — отримала найвищу нагороду від незалежної організації AV-Comparatives. За результатами нещодавньої серії тестувань продукт ESET Endpoint Security продемонстрував найменший вплив на продуктивність системи.

Варто відзначити, що AV-Comparatives використовує одну з найбільших баз зразків шкідливих програм та створює умови, близькі до реального середовища, а також відтворює ситуації з щоденної онлайн діяльності користувачів, забезпечуючи таким чином високу точність випробувань та якість досліджень.

 «Продукти ESET для бізнесу вкотре показали вражаючий результат – найнижчий рівень впливу на роботу системи з-поміж усіх продуктів на ринку», — розповідає Андреас Клементі, генеральний директор AV-Comparatives.

У проведеному тестуванні організації ESET Endpoint Security отримав загальний бал 96.5% та був названо «дуже швидким продуктом» для перегляду веб-сайтів, запуску, інсталяції та видалення програм, завантаження, архівування та розархівування файлів.

«Ми пишаємося тим, що нам вдалося створити продукт, який забезпечує надійний захист корпоративних користувачів, мінімально впливаючи на роботу систем», — коментує менеджер корпоративних продуктів ESET. — «AV-Comparatives є авторитетним тестувальником програмного забезпечення, і нам приємно бачити в топі його рейтингу продукт ESET Endpoint Security. В свою чергу, домашні та корпоративні користувачі можуть насолоджуватися технологіями безпеки, адже вони отримують найкращий захист із мінімальним впливом на швидкість роботи систем».

Варто зазначити, що ESET Endpoint Security забезпечує багаторівневий захист від шкідливих програм та фішингових атак, запобігаючи несанкціонованому доступу до систем користувачів. Детальнішу інформацію про продукт можна знайти на українському офіційному сайті.

З повним звітом AV-Comparatives можна ознайомитися за посиланням.