Нова версія продуктів для дому доступна для завантаження

Наступна новина

Компанія ESET — лідер в галузі проактивного виявлення — оголошує про вихід нової версії флагманських продуктів для захисту комп’ютерів та ноутбуків від різноманітних видів Інтернет-загроз. Основними новинками версії 11 стали функції Управління ліцензіями, Сканер UEFI та оновлена функція Захисту домашньої мережі. Крім цього, важливою зміною у продуктовій лінійці стала реалізація модулю Антикрадій у продукті ESET Internet Security.

Оскільки атаки шкідливих програм стають все складнішими та спричиняють великі збитки, користувачам важливо забезпечити надійний захист комп'ютерів та інформації, яка зберігається на них. Саме тому в новій версії продуктів ESET було реалізовано новітні розробки для ефективної протидії сучасним кіберзагрозам.

Так, сканер UEFI забезпечує захист комп’ютерів на найглибшому рівні, здійснюючи перевірку на наявність загроз в інтерфейсі UEFI (Unified Extensible Firmware Interface) перед запуском Windows. Зазначимо, що саме UEFI часто використовують кіберзлочинці для отримання доступу до даних користувача. В свою чергу, удосконалена функція Захист домашньої мережі блокує загрози, які поширюються через Wi-Fi мережу, та здійснює перевірку уразливостей роутера та підключених до нього пристроїв. А за допомогою функції Управління ліцензіями користувачі можуть контролювати стан ліцензій та інсталяції програм ESET через зручний портал my.eset.com.

Розширена лінійка продуктів, серед яких ESET NOD32 Antivirus, ESET Internet Security та ESET Smart Security Premium, поєднує мінімальне споживання системних ресурсів та високу продуктивність, завдяки балансу між проактивним виявленням, швидкістю роботи та зручністю у використанні.

«Нова версія продуктів для дому ставить потреби клієнта на перше місце та володіє рядом функцій для простоти використання та високої продуктивності», – розповідає Юлія Андрієнко, керівник відділу маркетингу ESET в Україні. – «Використовуючи 30-річний досвід, компанія ESET пропонує найвищий рівень захисту від сучасних кіберзагроз для забезпечення користувачів новітніми досягненнями в галузі безпеки».

Ще однією важливою зміною у продуктовій лінійці для дому стала реалізація модулю Антикрадій у рішенні ESET Internet Security. Варто зазначити, що продукт ESET Smart Security вже не доступний для покупки (в тому числі поновлення, дозакупки тощо), а всі користувачі ESET Smart Security зможуть безкоштовно здійснити перехід на ESET Internet Security. Усі попередні версії ESET Smart Security залишаються доступними для завантаження на українському офіційному сайті.

Крім цього, до складу нової версії продуктів ESET входить багато вже добре відомих та перевірених функцій, таких як Захист онлайн-платежів, Антишпигун, Антифішинг, Захист від експлойтів, Персональний брандмауер, Батьківський контроль, Антиспам, репутаційний сервіс ESET LiveGrid® та інші.

Створені для непомітної роботи в фоновому режимі, продукти ESET традиційно забезпечують швидке сканування з мінімальним впливом на роботу системи, дозволяючи користувачам поєднувати продуктивність роботи пристрою та надійний захист.

У разі виникнення питань користувачі завжди можуть звернутися в цілодобову службу технічної підтримки ESET в Україні. Досвідчені спеціалісти в зручні для користувача спосіб і час безкоштовно нададуть кваліфіковану допомогу та проконсультують з приводу різних технічних питань, які можуть виникнути під час інсталяції, налаштування, управління та використання продуктів ESET.

Нова версія продуктів вже доступна для завантаження на українському офіційному сайті.

Дізнайтеся більше про ESET Smart Security PremiumESET Internet Security та ESET NOD32® Antivirus.