ESET запускає нову модель ліцензування в рамках програми ESET Managed Service Provider

Наступна новина

Компанія ESET — лідер у галузі проактивного виявлення — повідомляє про доступність нової моделі управління та ліцензування корпоративних продуктів через програму ESET Managed Service Provider (MSP). Нова програма дозволяє щоденно оновлювати кількість місць, щомісячно виставляти рахунки та управляти десятками тисяч робочих станцій за допомогою єдиної консолі — ESET Remote Administrator.

В рамках надійної партнерської програми MSP компанія ESET пропонує комплексні рішення ESET Endpoint Protection Advanced та ESET Endpoint Protection Standard, які забезпечують захист комп'ютерів, смартфонів та планшетів, а також файлових серверів від різних видів загроз та крадіжки конфіденційної інформації. На додачу до цього функціоналу ESET Endpoint Protection Advanced також включає потужний Веб-контроль, Персональний брандмауер та Антиспам для надання додаткового рівня захисту корпоративної мережі.

«Програма фокусується на сегменті компаній, які мають повсякденну потребу в ІТ-захисті шляхом аутсорсингу через Managed Service Providers (MSP). А партнери МSP пропонують та продають не лише продукт, а й послугу, розгортаючи антивірусні продукти ESET в мережах користувачів та управляючи їх безпекою з єдиної консолі – через ESET Remote Administrator», — розповідає менеджер з глобального маркетингу продуктів ESET.

Програма MSP відкриває абсолютно нові бізнес-сегменти для ESET і розширює можливості співпраці компанії ESET та її партнерів. Зокрема ESET MSP дозволяє користувачам забезпечити захист корпоративної мережі й оптимізувати витрати на ІТ-рішення, а партнерамзбільшити власний дохід, розширивши свою присутність у SMB сегменті.

 «Нова модель ціноутворення та управління для MSP адаптована до потреб наших партнерів і користувачів, а також дозволяє надавати гнучкі засоби для надійного захисту робочих станцій», — розповідає головний спеціаліст з продажів та маркетингу компанії ESET.

Учасники MSP також зможуть скористатися перевагами інструменту для віддаленого управління робочими станціями ESET® Remote Administrator. Єдина веб-консоль забезпечує швидкий та всебічний контроль ІТ-безпеки користувачів, а функціональність багаторівневого ієрархічного адміністрування дозволяє управляти багатьма клієнтами з одного сервера, при цьому дані одного користувача залишаються невидимими для інших.

В свою чергу, провідні рішення ESET захищають робочі станції від шкідливих програм, фішингу, вірусів, спаму та інших кібер-загроз. Використовуючи різні бізнес-моделі продажу, ESET допомагає партнерам задовольнити потреби в ІТ-захисті та забезпечити безпеку різних корпоративних користувачів – від невеликих організацій до підприємств з десятками тисяч пристроїв.

Продукти, доступні через програму ESET MSP:

ESET Endpoint Protection Advanced

ESET Endpoint Protection Standard

Детальнішу інформацію про програму ESET Managed Service Provider (MSP) можна знайти за посиланням.