ESET відзначає 30 років інновацій та прогресу в галузі ІТ-безпеки

Наступна новина

Компанія ESET уже 30 років забезпечує надійний захист користувачів у всьому світі, залишаючись новатором розробки технологій для виявлення різноманітних видів загроз. Сьогодні рішення ESET у галузі безпеки дозволяють користуватися перевагами цифрового світу корпоративним і домашнім користувачам у більш ніж 200 країнах, в тому числі і в Україні. Використовуючи різні технології, продукти ESET якісно виявляють і знешкоджують відомі, невідомі, а також приховані види загроз.

Надійність та ефективність технології ESET регулярно підтверджують численні тестування програмного забезпечення від незалежних організацій. Зокрема ESET має рекордну кількість нагород «VB100» серед виробників антивірусного програмного забезпечення — компанія бере участь у кожному тестуванні організації з 2003 року. Однак спеціалісти ESET не зупиняються на досягнутому і постійно працюють над вдосконаленням безпеки користувачів у 12 внутрішніх центрах розробки.

У пошуках найкращого захисту компанія вже розширила власний продуктовий портфель для виявлення шкідливих програм додатковими рішеннями захисту – шифруванням даних і двофакторною аутентифікацією. Крім цього, ESET створила технологічний альянс, до складу якого входять продукти для управління виправленнями, аналізу мережевого трафіку, резервного копіювання та відновлення даних, запобігання втраті даних. Ці рішення доповнюють продуктовий портфель ESET, а користувачі мають можливість використовувати додаткові рівні захисту корпоративної мережі.

«Протягом останніх тридцяти років ми вирішуємо проблеми безпеки цифрових світів шляхом використання проактивних технологій та штучного інтелекту, — розповідає Річард Марко, виконавчий директор компанії ESET. — Компанія ESET продовжує орієнтуватися на інновації та надавати найкращі рішення на ринку IT-безпеки».

Перший код антивірусу NOD був розроблений засновниками компанії ESET ще у 1987 року словацькими програмістами-ентузіастами Пітером Пашко та Мирославом Трнка. З маленької компанії, що динамічно розвивалася, ESET перетворилася в глобальний бренд з понад 100 мільйонами користувачів у всьому світі. Сьогодні свою безпеку ESET довіряють такі компанії, як Mitsubishi Motors, Honda, Cannon, Deloitte, Toshiba, Greenpeace та інші. З кожним роком компанія ESET cтабільно росте та на даний час залишається одним з найбільших постачальників антивірусного програмного забезпечення у світі.

На сьогодні ESET має розширену партнерську мережу та представництва у 202 країнах світу. На території України продукти ESET офіційно представлені уже близько 13 років. Користувачі можуть звернутися в технічну підтримку, пройти курси навчання, а також придбати рішення ESET у будь-якому місті через розгалужену партнерську мережу в Україні.

«За надійними технологіями стоять справжні професіонали своєї справи, — розповідає Журай Малчо, головний технічний директор ESET. — Маючи майже 1500 співробітників, ми все ще залучаємо найбільш талановитих та активних людей, які намагаються використовувати весь свій потенціал».

Крім розширення команди, у планах компанії ESET також будівництво сучасного кампусу в одній із зелених зон Братислави, який дозволить створити нові робочі місця та залучити фахівців з різних куточків земної кулі до роботи в новому центрі кібербезпеки в серці Європи. Штаб-квартира також включатиме найсучасніший центр досліджень безпеки інформаційних технологій, який дозволить ESET залишатись лідером цифрової безпеки.